Moderátoři: smith, Altmann

taho

Uživatel

Zaregistrován
7. 2. 2011

#111 - 23. 2. 2018, 17:43

napsal/a:

Pán Brett z viacerých dôvodov moderátorom byť nemôže. Ale je od Vás veľmi pekné, že máte taký strach o fungovanie tohoto fóra. Nebojte ono sa to časom nejak vyrieši. Bolo aj horšie.

Proč pak ne? Kritizovat ano, ale převzít odpovědnost ne....

Přijde další moderátor a " Pán Brett" bude příjemný jako vždy a zase přijde další...
V první řadě dodržovat pravidla pán Brett. Chce se mi něco napsat, ale dodržím bod č. 1 z pravidel.

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#112 - 23. 2. 2018, 18:06

taho napsal/a:

Proč pak ne? Kritizovat ano, ale převzít odpovědnost ne....

Přijde další moderátor a " Pán Brett" bude příjemný jako vždy a zase přijde další...
V první řadě dodržovat pravidla pán Brett. Chce se mi něco napsat, ale dodržím bod č. 1 z pravidel.

Taho – numizmatika je viac-menej "mimo mňa". Pekné zaujímavé medaile tie si ale rád pozriem a čo to o nich prečítam. To je snáď jediné miesto kde som si ťa mal možnosť nejako zaradil (kecareň sa nepočíta).

Som ale prekvapený čo to tu vypisuješ a aký si „krátkozraký“ ...
Je tu na fóre kopec bežne registrovaných užívateľov a tiež moderátorov, ktorých si vážim aj ako ľudí aj ako odborníkov vo svojej oblasti. Nehnevaj sa, ale robiť zo mňa nejakého agresora je trošku sprosté - nemyslíš? A ver mi, že čo sa týka sebareflexie a sebakritiky určite nie som pod bežným priemerom spoločnosti ...

taho

Uživatel

Zaregistrován
7. 2. 2011

#113 - 23. 2. 2018, 20:33

Bez Altmanna bych nakoupil "tunu" falz a o faleristice věděl starou belu. Vždy poradil a kolikrát obratem z domova.
Jsem přesvědčen, že jeho rady a přehledy budou citelně chybět. Jsem zvědav, kdo se moderátorství ujme.
Faleristika je úplně jiná liga než sbírání stolních medailí.
Pravidlo č. 12 jsi porušil. To je jasné.
V aukcích už se někdy ani nenamáhají sdělit, že jde o falzum. Ty časy, kdy skoro každý sběratel se pochlubil svou sbírkou a člověk mohl materiál nakoukat, jsou pryč. Mnoho odborníků zůstává, ale někteří jsou nenávratně pryč. Altmann je další v pořadí. Poradí z domova a další se nepoučí a budou těžce platit za objevení "Ameriky".
Každý nemá čas a peníze na objíždění aukcí doma a v cizině.
Nejsme spolek Mirků Dušínů.

Altmann

Moderátor

Zaregistrován
6. 1. 2013

#114 - 23. 2. 2018, 21:55

Dostal jsem info o přítele ze Slovenska!
Indicie, tedy jen obecně jako pohádka.
Zde se mi podařilo několik faleristů varovat před nákupem slovenských odznaků a dalších dekorací. Upřesnil jsem je jako téměř bezcenné věci. No a najednou jsem zde nejmenovaným človíčkem napadán a celá moje práce jde " do kytek". Já ty lidí, kteří tyto věci nabízeli znám, oni zase znají mně, tváříme se jako přátelé no a najednou je zde Slovák, který mně zdržuje od práce a to co dělá považuji za mstu. Není to z jeho hlavy, třebas dostal i zaplaceno. Ale pokud si vše urovnáte, vše Vám do sebe zapadne. Nikoho zde nejmenuji neb bych mohl být i soudně napaden, ale sami přemýšlejte, dokonale zpracované útoky s rozmyslem a jistým stupněm znalosti této práce.😎

Opakuji, nikoho nejmenuji. Jen se bojím, že nový moderátor jim půjde na ruku. Proti této mafii se těžko bojuje.👿

Ladislavaliev@atlas.cz

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2008

#115 - 24. 2. 2018, 08:27

Brett,
pokud nemáš nic k tématu "Řády, vyznamenání a výkonnostní odznaky k určení" tak nás přestaň unavovat. 😉

tomi

Uživatel

Zaregistrován
1. 6. 2010

#116 - 13. 3. 2018, 11:54

ma toto nejaku cenu, fotky som dostal od pana co som kupoval košicke medaile, niesu moje...dakujem

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

joeolahfamily@azet.sk

opal

Uživatel

Zaregistrován
4. 7. 2016

#117 - 13. 3. 2018, 13:27

Ze zvědavost jsem nahlédl do aukce Künkera. Souhlasím s názorem Altmana na sbírání KLDR. Co třeba Japonsko? Kultura velmi známá a propagovaná. Vyznamenání vypadá pěkně, 80€:

Obrázky:

opal

Uživatel

Zaregistrován
4. 7. 2016

#118 - 13. 3. 2018, 13:32

Co místo falz koupit třeba tohle 10€ za kus.

opal

Uživatel

Zaregistrován
4. 7. 2016

#119 - 13. 3. 2018, 13:39

40€ + provize + pošta

Obrázky:

-mikulas

Uživatel

Zaregistrován
19. 10. 2011

#120 - 13. 3. 2018, 14:22
ma toto nejaku cenu, fotky som dostal od pana co som kupoval košicke medaile, niesu moje...dakujem Obrázky: ...

Zhruba som to porátal-30euro za všetko.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.