Dobrý den pane Kopřiva chcete tvrdit, že pan Pýtlíček nevlastnil známku MAURICIUS POST PAID?
A ještě jeden dotaz. Prosím o stejné srovnání sbírek v Čechách před třemi roky.
ad 2. dotaz - před 3 roky vlastně totéž ...pochopte že jsou tu supersbírky nejen čsr 1 ale i GB, kolonií apod. u lidí které skoro nikdo nezná, protože si to nepřejí, kteří nevystavují atd..
když říkám min. 5...myslím spíše 10🙂
v posledních letech šlo do filatelie hodně peněz...proti tomu je dnes taková numismatika rel. menší obor
david kopriva napsal/a:
ad 2. dotaz - před 3 roky vlastně totéž ...pochopte že jsou tu supersbírky nejen čsr 1 ale i GB, kolonií apod. u lidí které skoro nikdo nezná, protože si to nepřejí, kteří nevystavují atd..
když říkám min. 5...myslím spíše 10🙂
v posledních letech šlo do filatelie hodně peněz...proti tomu je dnes taková numismatika rel. menší obor
😁 numismatika menší obor, nejspíš vaše pouhá domněnka..
Pokud jde o pana Pytlička,přeci nejde jen o to kdo má nej...
Pročítal jsem si jeho úspěchy v oblasti filatelie a není jich málo, úspěšně prezentoval Českou filatelie ve světě..
Vlastnit vzácné sbírky inkognito soukromě,bez možnosti jejich osobní prezentace a to nejen v ČR , mi přijde možná trochu sobecké....
Né každý to umí a má,měl tyto všechny vlastnosti být v tomto směru úspěšný.S tím jdou většinou ruku v ruce různé problémy v podobě závisti a různé špíny... zejména u nás😃
Píši zde jako naprostý amatér v tomto oboru filatelie,ale zároveň ,,fanda,, úspěšných známých osobností,,našinců,, o kterých se alespoň trochu ví i mimo ČR a vcelku nezáleží, zda-li se jedná o sběratelství,sport,politika umění atd.
Pánové znovu aktuálně po jeho smrti si kritiku nezaslouží.....
Mějte trochu úcty v těchto dnech a nechte si to na jindy...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Děkuji, o to jsem si říkal, samozřejmě že jsou utajené a velmi kvalitní sbírky. Měl sem být konkrétnější.
A co říkáte na aféru rozpoutanou bez jakýchkoliv důkazů na základě vypsané odměny za nalezení ztracených známek z exponátu Hanse Kleina na výstavě Philanippon v Tokiu 1991.
barbar napsal/a:
...měl tyto všechny vlastnosti být v tomto směru úspěšný....
tyjo?😃
btw mysliteli, jaký je rozdíl něco o něm říct teď nebo za rok? vždyť je to u prdele, je tuhej a každý má svůj názor, toď vše.
a jaks psal, že byl známi atd... blbost, max. teď něco to příjmení někomu řekne, kdo si přečetl alespoň nadpis článku, kde bylo uvedeno 100mil.
tam kde to nebylo uvedeno, běžný člověk ani neklikl
ps. dle mého také mince more než známky (už z principu běžného člověka)🙂
ferovyobchodnik@seznam.cz
Mne ten Pytlíček silne pripomína Václava Klausa. Tiež dal za kariérou takú jasnú bodku - Václav Klaus krade pero z Chile
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.