Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:24

Byl by tedy k dispozici seznam zakázaných slov? Já v této diskuzi žádné slovo, které bych považoval za sprosté, nevidím. Kromě toho, že mě tady nazval admin blbečkem, ale to mě nevadí, to ho prosím za to nebanujte.

Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

OskarOto

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2016

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:27

Zdenda Kubík je celebrita internetu a používá zde pravé jméno. U něj bych mazal pouze nevhodná slova. Něco jiného je anonymní urážení.

al_bunda

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2011

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:40

A mel byl prispevek se smajlikama (reakce na Zdendu) smazan proc ? :-)

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:41

Sice filatelii rozumím velmi málo, myslím si, že celková diskuze je plná zášti a závisti. Mnohé postoje mně překvapili. Chápu, v Čechách a na Slovensku se získané bohatství neodpouští.

Ja se pohybuji tak o řád výše nez zesnulý, jen technická připomínka. A jsem pořád naživu, na rozdíl od něj, čili k závisti ani teoreticky důvod nemám. Ne že bych teda záviděl komukoliv, když je někdo úspěšný, tak mám radost.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:51

Pánové určitě nejsem jediný,co zde pročítá vaší rozsáhlou konverzaci..
Rád bych podotknul.Jak už to tak bývá osobnosti, kteří se svým způsobem nějak zapsali do naší historie si mnohdy nesli drobná, čí větší provinění,,aféry,,o kterých zpravidla mnoho lidí v široké veřejnosti neví, možná ani nechce vědět.. Posuzovat možné provinění je nesmysl,k tomu jsou a byly soudy.Zpravidla velké skutky, zastiňují různé aféry, lživé či pravdivé..
Obecně pro běžnou (nezasvěcenou) společnost, také mnohé zasvěcené to bezesporu byla osobnost..
Zemřel filatelistický král,, ..což zaznělo snad ve všech zprávách a psalo se o tom všude..

Pánové kdo z vás je v podvědomí veřejnosti známý jako král filatelistů...?
Kdo z vás se o to zaslouží,zasloužil.?

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

OskarOto

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2016

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 13:52

Zdenda Kubík je celebrita internetu a používá zde pravé jméno. U něj bych mazal pouze nevhodná slova. Něco jiného je anonymní urážení.

Oprava, ne mazal slova ale upravoval. U nevhodného slova se ponechá první písmeno a zbytek písmen se vytečkuje.

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 14:06

Pánové určitě nejsem jediný,co zde pročítá vaší rozsáhlou konverzaci.. Rád bych podotknul.Jak už to tak bývá osobnosti, kteří se svým způsobem nějak zapsali do naší historie si mnohdy nesli drobná, čí větší provinění,,aféry,,o kterých zpravidla mnoho lidí v široké veřejnosti neví, možná ani nechce vědět.. Posuzovat možné provinění je nesmysl,k tomu jsou a byly soudy.Zpravidla velké skutky, zastiňují různé aféry, lživé či pravdivé.. Obecně pro běžnou (nezasvěcenou) společnost, také mnohé zasvěcené to bezesporu byla osobnost.. Zemřel filatelistický král,, ..což zaznělo snad ve všech zprávách a psalo se o tom všude.. ...

Král sebeprezentace, to uměl fakt super, váš příspěvek je toho skvělým důkazem. Čímž pomáhal určitě i filatelii. Škoda, že už si s ním nejde sednout a zeptat se ho třeba na něco z poštovního provozu😈

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 14:14

Pánové kolegové...
Namísto aby jste zde společně jako sběratele, se pro jednou sjednotili a uctili památku velkého sběratele, pro mnohé kamaráda,který jako jeden s malá Čechoslováků vlastnil světově vzácné kusy a zapsal se do podvědomí mnoha lidí jako král filatelie,tak se zde hašteřite...
HANBA....
Připomeňte si foto, sbírky,akce, výstavy.... a uctěte památku..Proboha buďme lidmi!!!
A kdo nechce ať na čas mlčí....

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 14:16

Admin - Zdeněk Jindra napsal/a:

Fidzi - to mi chcete do očí tvrdit, že pokud mi nahlásíte urážky a koho chcete za ně blokovat, že to nedělám? To myslíte opravdu vážně? Pokud mi to nenahlásíte těžko mohu zablokovat, ale pokud o tom vím a stále se to opakuje ...

Po urážkach od užívateľa Karlík21 na viacerých členov fóra a nakoniec aj na mňa osobne, v dvoch vláknach, moderátori nijak nereagovali. Témy "Členovia, zrelí na blokovanie"/"Členové zralí na blokaci" ste uzamkol, takže sa do nich nedá prispievať. Tak som vytvoril nové vlákno v adresári "Černá listina", na ktoré však rovnako nikto nereagoval.

https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prosim-o-blokaciu-uzivatel-za-ciarou-34586

Jediná vec, ktorá ma brzdila v podaní žaloby, bola tá, že by ste kvôli podvodníkovi musel stráviť hodinu-dve na polícii kvôli svedeckej výpovedi a potom možno zvažoval, či vám to fórum za to vlastne stojí.

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

OskarOto

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2016

Vytvořeno:
16. 2. 2019, 14:22

Pánové určitě nejsem jediný,co zde pročítá vaší rozsáhlou konverzaci.. Rád bych podotknul.Jak už to tak bývá osobnosti, kteří se svým způsobem nějak zapsali do naší historie si mnohdy nesli drobná, čí větší provinění,,aféry,,o kterých zpravidla mnoho lidí v široké veřejnosti neví, možná ani nechce vědět.. Posuzovat možné provinění je nesmysl,k tomu jsou a byly soudy.Zpravidla velké skutky, zastiňují různé aféry, lživé či pravdivé.. Obecně pro běžnou (nezasvěcenou) společnost, také mnohé zasvěcené to bezesporu byla osobnost.. Zemřel filatelistický král,, ..což zaznělo snad ve všech zprávách a psalo se o tom všude.. ...

Je bezesporu pravda.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.