Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 18:07

a co nám tady pomůže pokora? prostě slušně vyjádřil svůj názor na jednoho člověka... omg

ferovyobchodnik@seznam.cz

Stan

Uživatel

Zaregistrován:
27. 11. 2014

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 18:14

Takže vlastně je otázka proč na výstavách působí nějaká jury. To je spolek asi kterej si tam odskočil od mariáše. Tím Zdendo nechci říct že se v exponátech neobjevují padělky. Jen mě zaráží tolik objevených padělků návštěvníkem výstavy.

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 18:14

Zajímavé, že když Ludvík Pytlíček známkám nerozuměl, jak poznal od oka Fischmeistrovy padělky, které předseda komise znalců hájil až do doby, kdy mu na Infofile bylo nezvratně prokázáno, že jde o padělky.
To mi Zdendo, vysvětlete. Vyprávěl mi, že se na tom naprosto shodl s Ottou Grossem, dalším našim špičkovým fialtelistou (nyní již též nežije). Jenže tehdejší znalci Karásek, Pittermann a Beneš prohlášili při přezkoumání padělky opět za pravé a pochybovači byli zesměšněni ve Filatelii 1998.
Nevěřím, že by pan Červinka prohlásil, že tomu pan Pytlíček nerozuměl. Jistě se v některých případech zmýlil, jako ostatně všichni znalci, ale že by tomu nerozuměl?

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 18:25

Takže vlastně je otázka proč na výstavách působí nějaká jury. To je spolek asi kterej si tam odskočil od mariáše. Tím Zdendo nechci říct že se v exponátech neobjevují padělky. Jen mě zaráží tolik objevených padělků návštěvníkem výstavy.

Zrovna ty bez hlavy se tady smalo vic lidi, nezavisle na me. Madl mel Jury v kapse, zejo, jiz z podstaty veci...

Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 18:28

Zajímavé, že když Ludvík Pytlíček známkám nerozuměl, jak poznal od oka Fischmeistrovy padělky, které předseda komise znalců hájil až do doby, kdy mu na Infofile bylo nezvratně prokázáno, že jde o padělky. To mi Zdendo, vysvětlete. Vyprávěl mi, že se na tom naprosto shodl s Ottou Grossem, dalším našim špičkovým fialtelistou (nyní již též nežije). Jenže tehdejší znalci Karásek, Pittermann a Beneš prohlášili při přezkoumání padělky opět za pravé a pochybovači byli zesměšněni ve Filatelii 1998. Nevěřím, že by pan Červinka prohlásil, že tomu pan Pytlíček nerozuměl. Jistě se v některých případech zmýlil, jako ostatně všichni znalci, ale že by tomu nerozuměl?

Ja jen rikam, co mi rekl MIlos, neznam Fischermeisterovy padelky, neco jsem o tom cetl, padelky skupiny K (je to to same?), vlastne se mi to plete. Mozna je poznal protoze je vyrabel🙂

Takze ja jedine co tady rikam je, co mi rekl Milos v rozhovoru, vy tvrdite, ze mi neverite, ze to rekl, a tim to hasne. Tenhle mesic se za nim jeste budu stavovat, tak mu to reknu.

Zprostujici rozsudek, kde toto konstatuje soud, tomu byste veril?

OskarOto

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2016

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 19:05

Zdendo, to se pořád rozčiluješ kvůli jednomu dopisu. Prosím, co je vlastně na dopise paděláno a který znalec ti řek že jde o padělek.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 19:05

Zdenda-Kubik napsal/a:

Ja jen rikam, co mi rekl MIlos, neznam Fischermeisterovy padelky, neco jsem o tom cetl, padelky skupiny K (je to to same?), vlastne se mi to plete. Mozna je poznal protoze je vyrabel🙂

Takze ja jedine co tady rikam je, co mi rekl Milos v rozhovoru, vy tvrdite, ze mi neverite, ze to rekl, a tim to hasne. Tenhle mesic se za nim jeste budu stavovat, tak mu to reknu.

Zprostujici rozsudek, kde toto konstatuje soud, tomu byste veril?

Tak, teď jste na to, Zdendo opravdu kápl. Autorem padělků skupiny K je Ludvík Pytlíček, ale soud jej zprostil obžaloby...A též je autorem Fifinek bez průseku, o tom jste ještě neslyšel?

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 19:18

Zdenda-Kubik napsal/a: Ja jen rikam, co mi rekl MIlos, neznam Fischermeisterovy padelky, neco jsem o tom cetl, padelky skupiny K (je to to same?), vlastne se mi to plete. Mozna je poznal protoze je vyrabel🙂 ...

:( 😠
Smajlik už jste někdy jste viděl? To je jako že to někdo nemyslí vážně, že si dělá legraci

Zdenda-Kubik

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2015

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 19:22

Zdendo, to se pořád rozčiluješ kvůli jednomu dopisu. Prosím, co je vlastně na dopise paděláno a který znalec ti řek že jde o padělek. Obrázky: ...

To meziarší není meziarší, uz jsem to tady mimochodem psal

A nerozčiluju se, konstatují fakta

A není to zdaleka jediná, z pytlovych celistvosti jsem vracel skoro všechny

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
15. 2. 2019, 19:24

Nestačí, že za svojho života vyvolával vášnivé, až búrlivé debaty medzi ostatnými zberateľmi, ale aj po smrti vie rozdeliť osadenstvo na dva tábori.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.