Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
22. 4. 2015
aha, to som idiot😞
uz som ten môj blbý dotaz zmazal
Zaregistrován
7. 3. 2015
Ja len k tej poznámke moderátora s veľmi dlhým nickom. Mne je úplne jasné že sa jedná o medaile, citoval som iba doslova špecifikáciu na osvedčení PUSR a príslušenstvách k obom razbám. Ale tu je možno dôležité pre korektnosť poznamenať, tieto razby sa ani ako čistokrvný dukát netvária a nezavádzajú na rozdiel od nedávno vydaného hybridu pod názvom dukát.
Zaregistrován
5. 3. 2015
Přátelé mrkněte co zítra umístím na Aukro !!!! myslím že hodně zajímavé v této době ne ??? sám jsem zvědav co to může udělat když nějaká novoražba od lidí co s tím nemají nic společného dělá údajně tolik a tolik. tak naschvál kolik udělá druhé vyobrazení šejnostova dukátu na dobové šejnostově medaili 😋
Obrázky:
Zaregistrován
5. 3. 2015
Tady ještě přidávám ...... velechrámové provedení sv. Václava znáte asi všichni tak dodávám ještě druhou medaili s vyobrazením Václava z dukátů o kterých se tu tolik mluví. Stejně byl ten Šejnost frajer a ty jeho vlastenecké poznámky na skoro každé madaili ......
Obrázky:
Zaregistrován
29. 4. 2015
Pánovi C. jeho plán s dukátmi Šejnostu nevyšiel , robili to iní . Takže ako býva dobrým zvykom " pravého numizmatika " treba špiniť a robiť si srandu . Čo s tým má spoločné pán C. keď tvrdí :
??? sám jsem zvědav co to může udělat když nějaká novoražba od lidí co s tím nemají nic společného dělá údajně tolik a tolik....
Ešte že Vám to ľudia hlavne v česku nežerú a dopytujú sa po nich . Kto tvrdí iné klame.
Zaregistrován
26. 7. 2007
No neviem ale mne pripada ten pan Zet co to robi taky isty vykuk ako pan Ceeee...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
7. 3. 2015
No tak ak pán C vyhral toľko súťaží a je autorom takého množstva mincí a medailí ako pán Zet, tak áno. Pán C sa na našej "sedliackej" stránke zohrial asi dva dni s jeho spôsobmi a móresami, mimochodom.
Zaregistrován
29. 4. 2015
jano7B9 napsal/a:
No neviem ale mne pripada ten pan Zet co to robi taky isty vykuk ako pan Ceeee...
Porovnáva sa tu neporovnateľné . Umelca s kšeftárom zrovnať sa nedá , ešte nie je taká morálna bieda .
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.