Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre OskarOto:
Pekne pozdravujem.
v principe iba pridavam ruku k dielu (teda znamku) a zdielam ten maly pocet kingdom znamok, ktory mam... Ale predsa mam jednu otazku: je to perfin (tie dierky na prvej znamke)? Dakujem
Robi13
Obrázky:
Zaregistrován
23. 4. 2016
Můžu e přidat do diskuze k red Penny ? Vlevo vidím číslo 3 , vpravo číslo 8, jak poznám že je to 138 a ne deska 38 ?
Zaregistrován
23. 4. 2016
Vidím to,díky za pomoc
Zaregistrován
23. 4. 2016
Můžu se ještě zeptat, u stříhaných Red Penny jsem čísla desek nenašel. Mám známky na kterých jen čísla tiskových desek nejsou vidět nebo tam ty čísla desek vůbec nebyly? Díky
Zaregistrován
23. 2. 2009
Čísla desek na stříhaných se na známkách nevyskytují - jen na okrajích archu.
Zaregistrován
23. 4. 2016
U stříhaných známek se to poznat podle mě dá ale nevím jak. Prošel jsem si inzeráty na Delcampe a měli tam čísla desek u stíhaných uvedené. Mám nový SG katalog ale obecný. Na to uz by byl potřeba speciál Queen Victoria.
Zaregistrován
23. 2. 2009
No poznat se to dá, ale je na to třeba asi 5-dílná speciální publikace.
Zaregistrován
19. 4. 2014
Ano alebo skus tuto vybornu stranku.Za predpokladu že znamka je v dobrej kondici a razitko nezakrýva doležite detaily.Maš postarane o peknu zabavu 😉
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 2. 2009
To sice ano, ale tyto stránky jsou jen na Penny Black - jen 11 desek a určení zase až tak problematické nebývá.
Tazatel se však ptal na stříhané Penny Red - tam je desek mnohem více a větší masakr ji pak poznat. Bez literatury a delší praxe hodně složité.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.