Moderátoři: smith, Wjem

Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

Vytvořeno:
29. 6. 2016, 21:11

Do lazaretu na vyšetření a na spaní? Hádám je to to že v noci spíš a zastavuje se ti dech nebo tak něco? (to bych totiž taky měl řešit ale nějak to zanedbávám😃 ) Tvou teorii jsem ještě neslyšel a ani ji neznám. Dle mě je dnešní život jen "čekání na smrt". Věřím v posmrtný život u Boha a tohle je jen zkouška,která oddělí zrno od plev,tedy dobré od zlého. To mezi tím,to čeká očistec. I kdyby se někdo našel,kdo se mi bude vysmívat,tak upozornuji,že křestanské desatero je vlastně sbírka morálních zásad,kterých by se měl držet každý slušný člověk. I pokud by křestanství bylo lež,o čemž pochybuji i díky dnešním úkazům,tak jsem vlastně jen slušně žil a to je přece dobře 🙂 . Co se církve týče,v jejím jménu bylo napácháno mnoho zla. Ale církev tvoří lidé,ne Bůh..a o tom to je. Bylo napácháno mnoho zla ve jménu církve ale taky plno dobrého vzniklo. Jako každá válka,i církevní rozbroje se světem urychlily vývoj vědy. No nic,držím ti palce at ti to dobře dopadne.

kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 05:47

Dík za držení palců, ale kdyby to bylo jen o spinkání, tak jsem v pohodě. Jde o to jestli zůstanu v současné úrovni hry, nebo skočím za určitý čas do vyšší úrovně a setkám se osobně s autorem této hry😃 😁

kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 06:04

No a zatím poslední příspěvek. Fenixi naprosto s tebou souhlasím , jen ty války nejsou moc přínosem pro lidstvo a je jedno co se vymyslelo díky jim. No a pro ty, kteří by měli náhodou problém s vírou a dodržování desatera, tedy naprosté ateisty. Tak stačí si prozatím jen pamatovat jedno jednoduché pravidlo. Každý den udělejte, alespoň jeden dobrý skutek není to vůbec těžké. Tak zatím Vás všechny srdečně zdravím a udělám pro Vás můj dnešní dobrý skutek : Nebudu Vás tady otravovat, povídejte si a hlavně se mějte rádi a nehádejte se. Bylo mi ctí s Vámi diskutovat ... zavřete oči odcházím .... 😎 🙂 😉 😃 😋 😆 😁

Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 06:11

Přátelé,
vaše diskuze i mimo obraze je podnětná a já ji jen vítán. Děkuji.

Ladislavaliev@atlas.cz

Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 07:18

Tak tak,já mám ještě pravidlo před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj. A taky nedělej druhým to co nechceš aby dělali tobě. Jasně,taky bych byl radši kdyby minulost byla bez válek. Ale na druhou stranu,je trochu fascinující jak 2.sv. urychlila vývoj ve světě. Před válkou lítaly ještě dvojplošníky a o pár let později už byl na světě proudový Messerchmit 262 schwalbe. Nepříjemný nepřítel proti tehdejší spojenecké technice..Hitler naštěstí udělal tu chybu že ho nenasadil jako stíhač ale jako bombardér. No nic,at ti to dobře dopadne😉 .

kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 07:23

Před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj, to byl základ hesla mého dědy, ale ještě dodával a slabým pomáhej, no holt to byl potomek modrokrevů, ale můj velký vzor a hodně mne ovlivnil, i když jsem si ho užil jen do mých 10ti let. No nic kluci za 5 minut odjíždím a asi budu zítra zpět. Tak se mějte zatím hezky😃

Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

Vytvořeno:
30. 6. 2016, 07:45

Tak to máme společné,mě taky děda umřel když mi bylo deset a trochu té modré mám taky 😃 No nic,tak se drž😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.