Zaregistrován
20. 2. 2016
po hodinách stravenych ctenim co a jak se na známkách hodnoti,listovaním katalogů dostupných na internetu jsem tak trochu rezignoval a uznal ze za tyden se clovek odborníkem nestane.... proto vybiram par znamek a prosim vas co tomu hovíte,co mi na to povíte?
Obrázky:
Zaregistrován
20. 2. 2016
ještě par kousku...
Obrázky:
Zaregistrován
23. 10. 2010
- známka Masaryk - ražená má ve všech průsvitkách katalog 50hal. Poznámka - je chvályhodné, že používáte na známky pinzetu, budujete si dobré návyky, ale zrovna u známek v podobné kondici už je to skoro jedno.
- známky ČSR II - 1960, známky korunové hodnoty v čistém stavu, ražené haléřové
Další - Helena a San Marino - vzhledem k tomu, že vypadají být v dobré kondici ve stavu ** a jedná se o oblíbené známk. země, cena bude v řádu korun, možná i desítek korun. Ale jelikož to nesbírám, možná mě někdo opraví ve směru nahori či dolů
Zbytek - běžné věci se zanedbatelnou cenou
Zaregistrován
23. 10. 2010
K druhému scanu bych už jen zkopíroval poslední větu z mého předchozího příspěvku
Zaregistrován
20. 2. 2016
diky za pochvalu ta pinzeta je jen malá ucta k vam co skutecne srdcem hovíte této vášni,kazde remeslo,obor ci konicek ma sve zlate dno a i když nejsem sberatel a ani jim nebudu tak se ho snazim respektovat a nebyt barbar..
Zaregistrován
20. 2. 2016
nasel jsem, z tech ve stavu lepší.... ještě toto a předesílám- komu by se to hodilo do sbirky tak mu to rad prenecham....
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.