Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
6. 1. 2013
JÁ jsem pro sepsání ostré petice, která se bude věnovat počasí. Vysvětlíme jim, že takto si konec května nepředstavujeme a ať jdou domů. Zaměstnání v městské kanalizaci, čištění trubek odpovídá jejich dosaženému vzdělání. Prostě bych je zablokoval. Jste pro????🙄
😆 😁
Bude to první petice platná pro Brusel. V případě, že se situace nezlepší, vystoupíme z této nastražené léčky a budeme opět samostatnou zemí. Slováci se mohou připojit a vytvořím federaci. Jste pro demokracii nejen v oblasti počasí?😁
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
28. 10. 2015
Já to vidím na zákaz politických a historicko politických debat vůbec...
Z mé strany trocha paradox, když jsem zde jako z prvních volal po historickém vlakně, bohužel jak se časem ukázalo byla to hloupost.Většina diskutovanych témat se zvrhla v politicky konflikt, včetně novodobých témat k aktuální politice..
Politika sem nepatří, často zdejší členové fóra hodnotí sběratelská diskutována témata,v závislosti politických názoru diskutujících, vzájemně se podporují a úmyslně napadají druhé. Často se tak děje po dohodě na sociálních sítích mimo tohle fórum.. Snižuje se tak tím úroveň fóra,i jeho odbornost..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
25. 11. 2016
máš pro svá tvrzení i nějaké důkazy nebo je to tvoje představa?
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zvyčajne každá diskusia sa sklzne do roviny sexu, alebo politiky. V našom prípade do politiky, nič neobvyklé, čo ma zaráža všetci tzv. demokrati klesnú na úroveň nevychovanca.
Viete páni a panie ľahšie sa tlačia kaleráby omladine ako skusenejsim niečo pamatajucim spolu diskutujucim kolegom.
Doba postupuje strmým upadkom, ale každý si vyberá svoju cestu sám...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
22. 7. 2011
Bohužel, politické diskuze o ničem zde opravdu snižují úroveň těchto stránek a to z několika důvodů. Předně z těchto stránek odešli někteří dříve aktivní lidé, kteří sem již pouze zavítají v roli pasivních účastníků. Snažil jsem se, aby zde přispívali někteří sběratelé z mého okruhu zájmu a po poznání těchto stránek odmítli se zde angažovat.
Je to málo? Já si myslím, že právě naopak, protože pár příspěvků od těchto lidí by nám všem dalo z pohledu sběratelství a numismatiky určitě více, než tisíce žvanících příspěvků v kecárně.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Neobjektívne hodnotenie Europa1...
Noviny nikdy nekupujem pre celý obsah...
Zaregistrován
22. 7. 2011
To není hodnocení bez obsahu. Jestli jste to nepochopil, pak to jsou především moje zkušenosti, které jsem nabyl v osobních, či elektronických diskuzích s některými lidmi.
Ano, noviny možná nekupujeme z důvodu celého obsahu, ale hodně lidí si především také všímá morální úrovně těchto stránek a někteří z nich opravdu nemají zájem se angažovat na stránkách, kde je běžnou součástí vulgarita a propagovány jsou totalitní praktiky, protože to pak něco o těchto stránkách a některých lidech říká. A oni prostě s těmito lidmi nechtějí mít nic společného.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Evropa1
Je dobré Vaše zhodnocení, kdybychom zde byli tací trotlíci, vůbec by jste sem nechodil. Tedy tak jsem si Váš článek vyhodnotil. Patříte sem a to je hlavní.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Diskusnú vulgaritu vnášajú ľudia Vášho razenia pokiaľ nevedia presvedčiť iných o svojej pravde.
Viď situácia zo včerajška trola majúceho viac účtov na fóre.
Nakoniec máte svoje mincové vlákno s celkom slušnou odbornou návštevnosťou, ktorá nie stále súhlasí z predstavou pisateľa, stačí pozametať pred vlastným prahom...😉
Nedávno to pekne pomenoval Altmann, chovanie jednotlivých osôb na našom vebe, môžem len súhlasiť.
Zaregistrován
22. 7. 2011
To, že sem chodím, je především zásluha mých povinností. Pokud bych je neměl, pak bych měl jistě smysluplnější využití času. A jaké si vysluhuji jméno u některých kolegů za mou účast zde a za poměrně časté urážení? Třeba, že jsem pitomec.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.