Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 10. 2006
Na zberateľskom fóre je prierez skoro všetkého zo zberateľstva kde sa môže odborne diskutovať, ale nie vnášať do odborného vlákna pripomienky nesúvisiace z danou témou, prípadne príspevkom úplne od veci preto hodne dávno bolo vytvorené vlákno: Kecareň- Tlacháreň kde sa "perie aktuálne aj historické prádlo"
Nikto nikoho nenúti navštevovať povinne Tlacháreň!!! Pokiaľ vlákno navštevuje a číta potom sa sťažuje je väčší Farizej ako tí čo súdili Krista.
Stator, ale čo je neetické od Vás : 2 ) Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte.
3 ) Nevkládejte do diskuse cizí e-maily, telefonní čísla, adresy, případně jakékoli jiné osobní údaje bez souhlasu dotyčných osob.
10) Moderátoři si vyhrazují právo příspěvky porušující některé z výše uvedených pravidel mazat. V takovém případě však mají moderátoři povinnost tento nevhodný příspěvek nahradit oznámením o smazání + uvést stručný důvod, proč byl příspěvek smazán.
13 ) Dotazy na určení a ocenění lze pokládat jen přímo do témat k tomu již zhotovených a určených, jinak budou automaticky moderátory mazány a to i bez varování.
Stator pokúste určiť ktoré pravidlá dlhodobo porušujete
a to som ku Vám mimoriadne tolerantný, ale môžem požiadať admina o zablokovanie Vašej ip adresy!!!
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
31. 8. 2013
Grofik, to čo si tu napísal je o bode 2 pravidiel tohoto fóra.
Grofik, pozorne si prečítaj pravidlá fóra, hlavne bod 10 a napíš v čom tieto pravidlá porušujem. V krčmovej politickej diskusii na zberateľskom webe príspevky nemažeš, ale sám sa jej zúčastňuješ. Mažeš príspevky o tom, kde používatelia môžu získať informácie o zberateľskom predmete.
Grofik, toto je zberateľský web, nie politický.
Toto Grofik v sekcii Starožitnosti dnes ihneď zmazal. Neuviedol v čom som porušil pravidlá. Nevie to. Podľa neho to mám napísať ja. No a keď nemá argumenty začína sa vyhrážať zablokovaním mojej IP adresy.
Grofiku, môžeš ma nechať zablokovať. Adminovi to budeš musieť ale zdôvodniť. Napríklad tým, že za 8 rokov čo tu podávam odborné informácie bolo toľko a toľko porušení pravidiel.
Grofiku ja nič nestratím. Ukrátení budu iba užívatelia, ktorí prídu o odborné informácie.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Stator, poprosim posledný krat, alebo sa venujte téme,neplevelte zbytocnostami!!!
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Stator. Ja si Ťa vážim, viem , že sa Ťa tu niečo dotklo, niečo Ti vadí...
To je v poriadku.
Ale to lanárenie ľudí na iný "český" web o sbíraní, sa mi tiež nepáči. Neviem, čo presne máte s grfikom.
A to lanárenie je posledných XX Tvojich príspevkov.
Vyznieva to ako odkaz na vlastnú aukciu niekde na Aukre...
Keď chceš, odpovedz, keď nie, tak nie.
Teraz ma zatratíš, niečo ostré mi napíšeš, alebo neviem, čo sa stane..
No, čo už?🙂
-s-
Zaregistrován
27. 12. 2010
Ehm, taková hypotetická situace: Jsem na výletě v Blavě, vlezu do nálevny 4. či 5. cenové kategorie, někdo tam cosi řekne, já se rozčílím a pak se mnou vyrazí dveře. Po zbytek výletu budu v každý hospodě a restauraci vykládát jaká je Blava žumpa a ať radši jezdí do Práglu.
To budu pořádná kráva.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Víte co mně mrzí? Za těch pár let, co zde tvoříme jakousi přátelskou tlupu se situace horší, chybí nám tolerance. Jen můj názor je ten správný.🙄 Mohli bych se vrátit zpět ke slušnosti, které jsem si vážil?
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
24. 4. 2017
Je třeba někam jít na pivo a pokecat o mincích klasicky z držky do držky, internetová anonymita dělá z lidí asociály...
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
23. 11. 2015
Zas také zlé, v konkrétnom prípade, to nie je.
stator je normálny, rozhľadený, slušný chlap, zberateľ.
Ja neviem, som medzi 2 kolesami. Jeden má kúsok pravdy, druhý tiež.
Myslím to tak, ako som to vyššie napísal. Bez bočných úmyslov.😉
-s-
Zaregistrován
23. 11. 2015
;)
-s-
Zaregistrován
16. 2. 2008
Zdá se že Qwert1 se nám vrátil tentokrát pod jménem Nazired.
Prosím o blokaci.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.