Moderátoři: Tomako, acme2000, smith

sogasto

Uživatel

Zaregistrován:
1. 5. 2009

Vytvořeno:
24. 2. 2011, 22:04

hassky - som sa teraz "zaregistroval" (vložil som môj e-mail). Následne to otvorilo novú stránku, kde to odo mňa žiada aby som vlastne spamoval a niekoko obťažoval svojimi ponukami na registráciu. Mám to chápať tak, že bez toho spamovania (svojimi odoslanými e-mailami) a bez toho aby som svojimi e-mailami niekoho obťažoval nemám šancu sa na tie stránky dostať ?

Ta žiadosť o doporučovanie je myslená na známych z oboru. Nepotrebujem, aby sa mi tam prihlasovali ľudia, ktorých to v skutočnosti nezaujíma. Idem upraviť text tej stránky, nechcem aby niekto niekoho spamoval a obťažoval.

Stránky budú verejne prístupne, ale až keď budú dokončené. Pred dokončením sprístupním beta verziu vybraným záujemcom. Asi to budú všetci, čo sa prihlásili k odberu informácií. Pôvodne to malo byť podľa počtu doporučených, ale nakoniec to asi nutné nebude.

Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

Vytvořeno:
24. 2. 2011, 22:36

hassky - ak sa dobre napíše HTML kód na indexovej stránke tak automatické roboty stránku zaradia na popredné miesta vyhĺadávačov a preto by som sa nebál, že sa ľudia o projekte nedozvedia.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.