Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 7. 2010
PS: výrazně lepších😈 😈 😈
Zaregistrován
17. 8. 2010
Je taky nutne brat v uvahu jak dlouho sbirka vznikala. Pokud je nekde sbirka Mudr. Meznika k nahlednuti tak se urcite hodne lidi rado podiva...
Zaregistrován
18. 1. 2010
sbírka MUDr. Mezníka byla prodána a rozprodána před lety
Zaregistrován
17. 8. 2010
Mel jsem na mysli nejaky katalog sbirky. Existuje neco takoveho?
Zaregistrován
9. 7. 2007
Ještě, že už ty mince nesbírám:-D
Zaregistrován
19. 1. 2008
... a co sbíráš ?? ... 😆
Zaregistrován
12. 2. 2010
a právě proto je ta sbírka unikátní.....nebo je někde ještě jiná možnost jiné sbírky? 😳 😕
Zaregistrován
9. 7. 2007
Klienty pro poskytování služeb spol. ABEPO sbírám😃 Možná to bude znít divně, ale z každého nového klienta mám podobnou radost, jako donedávna z nového přírůstku ve sbírce PG😎 I si je podobně hýčkám, řadím do evidence a zpracovávám k nim (a pro ně) potřebnou dokumentaci... Navíc psát směrnice pro firmy je daleko smysluplnější práce, než psát něco o mincích. Vždyť se tu na to podívej - numismatici/sběratelé jsou zvláštní druh - málokdy něco ocení... ty směrnice ocení alespoň státní dozor při kontrolách a následně i klient, když kontrola proběhne bez závad a nedostane pokutu... a že se ty pokuty rozdávaj jak na běžícím pásu - letos navíc ještě kvůli nelegálnímu zaměstnávání😈
Zaregistrován
16. 2. 2008
patason napsal/a:
...Možná to bude znít divně, ale z každého nového klienta mám podobnou radost, jako donedávna z nového přírůstku ve sbírce PG😎 I si je podobně hýčkám, řadím do evidence a zpracovávám k nim (a pro ně) potřebnou dokumentaci...
A můžeš se s nimi i pomazlit jako já se svými mincičkami?😋 😉
Zaregistrován
9. 7. 2007
No, pravda... není mazlení, jako mazlení😃 Ale s klienty mám výborné vztahy, jezdím k nim rád a myslím, že i oni mě většinou rádi vídají (a to i když jde o řešení průšvihů)... BTW: zas mincička ti třeba neuvaří kafe a nedá k němu sušenku😃 😎 😋 jo a BBTW: na mazlení mám psa😃 😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.