Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
17. 3. 2012
osobně nevím, jako sběratel bych si tak veliký soubor nekoupil (no možná je to věkem🙂 )
a na investici bych si vybral spíš něco jiného. ale jsem zvědav jak to půjde, lidí jsou různí🙂
Zaregistrován
4. 10. 2010
... současný majitel koupil sbírku před 2 lety jako investici, tedy prodej za nejvyšší možnou cenu. Cena bude jistě vyšší než nákupní, případný kupec to koupí jen na další kšeft. Sběratel by byl jen ochuzen o zážitky spojené s budováním takovéhoto kompletu. Důvody proč to majitel nedá do přímé aukce mohou být různé ...
Zaregistrován
23. 12. 2010
Můžeš ale za provizi dotáhnout nějakého magistrátního úředníka nebo vysloužilého senátora 😉 , a o to tu asi jde..
Zaregistrován
16. 2. 2008
Voloda16 napsal/a:
... ale jsem zvědav jak to půjde, lidí jsou různí🙂
Nabídka tu nejspíš zůstane protože jedna polovina moderátorů chrápe a ta druhá nemá tušení co vlastně jsou jejich povinnosti.👿
Nicméně Ty se o výsledku stejně nedozvíš neboť se jedná o tajnou aukci.😉
Zaregistrován
15. 5. 2009
Mimo debatu o způsobu prodeje - pro každého účastníka fóra, minimálně pro zájemce o grošové období, je samotné vystavení takového souboru cenným přínosem. Kéž by se našel nový majitel, který by z něj (kromě uložení peněz) vytěžil aspoň část toho co ten původní. Nakolik je to reálné, je otázka.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pokud se to prodá v celku, koupí to nejspíš někdo kdo má mnohem víc peněz než rozumu.😃 😉
Zaregistrován
1. 8. 2010
jano7B9 napsal/a:
mat nejaky ten milion kc nazvys, tak to hned berem🙂
Neviem či by ti stačil. Zhruba je to 1000 kusov mincí.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
27. 12. 2010
patason: jedna technická... opravdu by ty stránky měly mít charset ISO-8859-1?!?
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
15. 4. 2010
no já když jsem se na to tak zhruba díval tak polovina mincí je běžná záležitost navíc po tom co Poláci ted ve velkém prodávají za pár šupů PG Jana a Karla Lucemburského si myslím že na investici do těchto mincí není ta pravá doba.nechci tím nikoho poškodit je to jenom můj názor.
možná se mýlím nemám v těch PG takový přehled jako třeba Archy, ale když sem prohlížel drobáky tak mě jich z těch gotických zaujalo max. 10kusů
Zaregistrován
10. 3. 2009
Hanz napsal/a:
... současný majitel koupil sbírku před 2 lety jako investici, tedy prodej za nejvyšší možnou cenu. Důvody proč to majitel nedá do přímé aukce mohou být různé ...
Zase jeden čo si odkladal na dôchodok a už po dvoch rokoch potrebuje peniaze späť🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.