Zaregistrován
6. 1. 2013
Víte, jistě to prodáte, ale asi ne zde. Cena historická není cena finanční a přece jen eBay a zde to je trochu "malý rybník. Zkuste to nabídnout nějakému solidnímu starožitníkovu v Praze, nebo tam, kde se pohybuje větší množství turistů. 😁
Jinak jsem to eBay prošel těch Leninu tam je spousta, ale nijak se to neprodává.Lepší je již např. Dzeržinský a podívejte se na Suvorova, to je již o něčem jiné, ale určitě to zkoušejte, uvidíte sám.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
6. 11. 2008
ta cena je stejně sci-fi(tam i tady)
to že tu cenu někde někdo chce neznačí, že by byla ani zdaleka reálná...
(typuji se štěstím u nás tak 500-1500Kč, je jich dost)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 6. 2011
Mám už nabídku za 1000Kč, ale samozřejmě čím více, tím lépe.🙂
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
7. 6. 2011
Dal jsem jí na Aukro, pokud někdo máte zájem.😉
http://aukro.cz/socha-busta-bronz-v-i-lenin-1958-rarita-i3948095861.html
Zaregistrován
12. 1. 2010
- Busta v odkazu na eBayi byla vystavena, nikoli prodána
- Vzhledem k tomu, že to tam viselo měsíc a nikdo to za těch 5000 Kč v přepočtu nekoupil, zjevně to tu cenu nemá
- Tyhle věci se prodávaly dobře do zahraničí v 90. letech, teď už je to trochu s křížkem po funuse.. sice by to na eBayi IMHO udělalo lepší cenu než tady, kde to asi nebude víc než zmíněná cena kovu, ale zkuste si spočítat kolik bude stát poštovné na několikakilogramový balík do zahraničí..
Jinak porušujete pravidla Aukra a slušnosti, pokud to současně prodáváte tady (pokud to bylo myšleno tak, že nabídku tady současně rušíte, tak by bylo dobré to napsat).
Zaregistrován
7. 6. 2011
Díky za info, jaksi se tu až teď začínám orientovat a to i v tom, co se smí a co ne... Cenu jsem upravil, aby byla stejná. Pro příště si dám pozor.🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Stradivarius27: nejde o to, aby byla cena stejná, ale o to, že na Aukru podle jejich pravidel nemůžete nabízet předmět po dobu konání aukce jinde. Z hlediska Sběratele to problém není, dokonce ani rozdílná cena, protože tohle není aukční server, podle pravidel stačí dát pevnou cenu. Akorát fakt že něco prodáváte jinde a porušujete jejich pravidla může případné zájemce odradit. Ruku na srdce, asi byste byl taky docela naštvaný, kdyby byla proti pravidlům zrušena aukce nebo příhozy, kde byste měl nejvyšší..
Zaregistrován
20. 9. 2011
Stradivarius27: Máte šťastie, že v tejto sekcii je dosť benevolentný moderátor. Ten odkaz na vlastnú aukciu na Aukre mal byť už dávno vymazaný 😉.
Zaregistrován
6. 1. 2013
ANO, je to tak, doufal jsem, že kolega sám pozná jak se zde ztrapňuje, ale jak vidno, má hroší kůži, polepším😐 , se.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.