Je to len subjektívny názor, ale ja by som toto pekným, zbierkovým kusom nikdy nenazval. Tak ako by som nenazval krásnym zbierkovým kusom mincu, bankovku, pohľadnicu, alebo známku, ktorej chýba nejaká časť ... Ale je to len môj pohľad na vec s ktorým niekto môže, ale nemusí súhlasiť. Ten odznak je proste podľa mňa hrubo poškodený ...
Altmann – dúfam, že môžem mať na to svoj pohľad a názor 😎
Pán kolega Brett ano, je to jen moje posouzení. On každý falerista se na dekorace a odznaky dívá trochu jinak. Např. Francouzi si s nadšením dají do sbírky kus, který někdo nosil pokud je to zároveň s dekretem. Němci a potažmo i my zde však ty věci máme krásné a to i u mně platí. Ale tyto letecké odznaky, zde to je přeci jen poněkud jiné. Prostě nejsou a tak musíme slevit ze svých nároků. Asi takto?
Ladislavaliev@atlas.cz
Altmann napsal/a:
... Ale tyto letecké odznaky, zde to je přeci jen poněkud jiné. Prostě nejsou a tak musíme slevit ze svých nároků. Asi takto?
Ale s týmto ja "problém" nemám. Nie som nejak liberálne, zmýšľajúci človek, ale v týchto prípadoch plne rešpektujem slobodnú vôľu, každého jednotlivca si do zbierky zaradiť čo chce a budovať svoju zbierku, ako chce.
Ak by mi ale niekto ukázal tento konkrétny kus a pri tom skonštatoval, že sa jedná o krásny zbierkový kus, tak s týmto konštatovaním by som nesúhlasil. Buď by som oponoval, alebo si len pomyslel svoje.
Máme na to len každý svoj pohľad (názor), ale to ešte neznamená, že nemôžeme byť "kamaráti" ... 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.