Tak za 1. Ptal jsem se, zda někdo neví co je to za odznak s jelenem. 2. Pane Mint, dle vašich odpovědí(pochybuji,nepředpokládám atd.) soudim že budete velice nedůvěřivý a také melancholický.Vyfotil jsem pouze odznaky které neznám, a čekám normální odpověď od normálních, dospělích lidí.Bohužel pochybuji a nepředpokládám, že do této skupiny spadáte.To víte prd vy o mé sbírce všeho možného co vlastním po mém dědovi, to kdyby jste věděl kdo byl můj děda a co vše dokázal, tak si sednete na prdel..Projel celej svět, zanechal tu spostu hodnot pro celou společnost nejen pro mě, a nikdy nezapomenu na jeho vzpomínky které mě vyprávěl.Raději nekomentujte, to raději se věnujte své dceři a trochu přemýšlejte než opět něco napíšete.
Dobrý den, jsem tady úplně nová, ni nesbírám. Naopak mám doma cca 350 ks různých odznaků a nevím, jak a kde nejlépe prodat. V podstatě nevím ani, jakou hodnotu mají. Jsou to samé staré odznaky. Jsou tam odznaky sportovních klubů, měst, tehdejších podniků, řády práce, odznak Jana Husa, Lidic, Terezína, nějaké ruské odznaky, i z roku 1969. Pak odznak MS 1970 Vysoké Tatry, odznak To chce klid se Švejkem, pak i ruský odznak rok 1951. Prostě opravdu od všeho něco. Nejraději bych prodala jako celek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.