Zaregistrován
30. 9. 2010
mam naviac knihu:
Slovenske rady, vyznamenania, a cestne odznaky, autori Marcinko - Jirousek.
cena 10 eur (alebo ekvivalent v kc) plus postovne podla cenniku sl.posty.
platba na SK aj CZ ucet.
pripadne mozna nejaka vymena.
prosim piste priamo na moj mail.
Obrázky:
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dobrý den, prodám pamětní medaili druhého národního odboje. Cena včetně poštovného 200 Kč. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na cmp@centrum.cz
Obrázky:
Zaregistrován
3. 9. 2013
Prodáno
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dobrý den, koupím mezispojenecké medaile vítězství. ČSR, Anglie, Belgie, Itálie už mám. Případné nabídky prosím na cmp@centrum.cz. Děkuji.
Zaregistrován
7. 2. 2011
Prodám (výměna možná za stolní medaile a plakety):
Tyto věci nesbírám. Na případný omyl v popisu klidně upozorněte. Osobní převzetí je možné po domluvě v Praze či Kladně. Na poštovném se domluvíme. Ceny - možná domluva.
1 - Čsl.cena míru - vydaná Čsl.výborem obránců míru, Sign.MM (Mlynář), výroba Kremnica, patinované Ag 900, cca 25 g31 mm s kovovým závěsným ramínkem, původní etue; CENA 310,-
2 - Medaile "Za zásluhy o obranu vlasti" Ag II.vyd.?, punc v ploše Ag 925, 1x malá stužka s miniaturou, orig.etue; CENA 300,-
3 - Vyznamenání "Za zásluhy o výstavbu" Ag I.typ,č. 3848, punc v ploše Ag 925, orig. etue??? (je plastová a uvnitř horní díl odlepen a lep se drolí); CENA 1 700,-
Obrázky:
Zaregistrován
6. 9. 2013
Vyměním medaili za statečnost 2867 (neudělenou) za odznak VZORNEHO voják týlu, tech. prac., a pod. ( 50. léta) adekvátně nabízené medaili.
Pouze nepoškozený kus.
Děkuji za nabídku.
Obrázky:
Zaregistrován
17. 11. 2012
Dobrý den, nemáte náhodou niekto na predaj originálnu stuhu VZK II.tr. (Krigsverdienstkreuz II. klasse)? Vopred ďakujem za prípadnú ponuku (pasaran@centrum.sk)
Obrázky:
Zaregistrován
3. 9. 2013
Dobrý den, měl bych na prodej Francouzskou medaili vítězství. Cena 600 Kč včetně poštovného. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na cmp@centrum.cz
Obrázky:
Zaregistrován
29. 3. 2009
Dobrý den, prosím o ohodnocení a v případě zájmu prodám. Děkuji.
Omlouvám se za fotky, nelze mi je otočit.
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
ten posledný kríž je asi za zásluhy Bayern 4 trieda. bude asi najhodnotnejší. O niektoré by som mal záujem.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.