Zaregistrován
11. 3. 2009
Tady se můžete mrknout na originály. Jsou tam i popsané varianty, které existují dvě. Ani jedna tomu vašemu neodpovídá. Je to v ruštině, ale jsou to velmi dobré stránky na vyznamenání SSSR.
Zaregistrován
11. 10. 2009
koukal jsem. ale jak jsem psal já to nesbírám,nerozumím tomu takže mi to přijde všechno stejný. jestli se to liší v nákých detailech tak já to stejně nepoznám a je mi to jedno🙂 Hlavně by to mělo být asi ze stříbra. Jen mě překvapuje co se dneska už falšuje....
Zaregistrován
6. 1. 2013
No když se falšují a vyrábějí nové panenské blány, tak toto je hračka. Bohužel okrádají se mladí faleristé neb rozdíl mezi originálem a kopii je finančně více jak značný.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
11. 10. 2009
tak snad jsem pomohl příspěvkem k tomu aby se někdo nenapálil. je to smutný u mincí je to běžný ale jak koukam tak je veškeré sběratelství zaplevelené padělky a kopiemi.
Zaregistrován
3. 9. 2013
Není náhodou tato sekce určena pro prodej řádů, vyznamenání a odznaků?
Zaregistrován
6. 1. 2013
Určitě je, ale čekal jsem nějakou diskuzi a tak jsem to neutnul (právo moderátora)
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
3. 9. 2013
Tomu rozumím, jen by si, dle mého názoru měl každý přečíst, kam dává svůj příspěvek...
Zaregistrován
11. 10. 2009
Omlouvám se za špatné vložení. Prosím moderátora o smazání. Díky.
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nic mazat nebudeme, to se nechá pochopit i prominout. Klídek, příště se již trefíte.😋
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
13. 5. 2016
Kúpim staré skautské odznaky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.