Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
jdjr

Uživatel

Zaregistrován:
11. 3. 2025

#1 11. 3. 2025, 17:13

Dobry den, chtel bych se zeptat, jak byste postupovali pri prodeji obrazu Libora Vojkuvky, idealne v Praze. Dokazali byste mi doporucit galerii/aukcni sin s klientelou, pro kterou je Vojkuvka zajimavy?

Profilový obrázek
llibor

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2008

#2 13. 3. 2025, 12:27

Stačí se podivat na livebid a hned uvidíte, které galerie tam inzerují.

Ale počítejte s vysokými provizemi.

Záleží na tom, z jakého jeho období obraz je, jak je velký a složitý. Také zda byl někdy publikován, například v kalendáři.

Jestli jej nechcete ukazovat tady na veřejném fóru, pošlete mi foto a rozměry na email. Z toho se pak dá usuzovat na cenu.

Profilový obrázek
pollman

Uživatel

Zaregistrován:
24. 8. 2022

#3 15. 3. 2025, 18:34

ozvěte se mi na email,rád Vám poradím.Pošlte prosím i foto obrazu ať víme motiv,velikost,rok malby.pollman@seznam.cz

Profilový obrázek
nataradza

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

#4 16. 3. 2025, 13:16

Tak na ten příspěvek, co žádá info na e-mail, bych rozhodně nereagoval. Podívejte se na https://livebid.cz/, v jaké síni se jaký Vojkůvka prodal a za kolik. Obešlete všechny a počkejte, kdo bude chtít nejnižší provizi a taky kdo má nižší provizi pro kupující. Na livebid chodí všichni, takže tam se ten obraz neztratí u žádného aukčníka. Nebo si udělejte představu, za kolik by se mohl prodat, navyšte cenu o nějakou rezervu a nabízejte sám.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.