Moderátoři: smith
Omlouvám se, pokud jsem porušil publikační pravidla. Podle mého chápání je Exonumia součástí Numismatiky a pamětní mince jsou také mince.
Jsem připraven opravit svou chybu, pokud uvedete správné téma, kam mohu umístit svou reklamu.
Děkuji.
A pokud potřebujete informace o zákonnosti.
Tento projekt je oficiální, legální, registrovaný v Bělorusku. Tento projekt zkontrolovala KGB Běloruska a Ruska. Chtěli to uzavřít a dostali mezinárodní skandál.
Mince z této série jsou ve sbírkách USA, Kanady, Austrálie, Ruska, Nového Zélandu, Německa, Nizozemska atd. , a to nejen v soukromých sbírkách, ale také ve státních muzeích, jsou doloženy důkazy. Na internetu existuje více než 800 publikací a několik televizních zpráv o národních kanálech o tomto projektu.
A ano, je to „bezcenná kolečka“.
222000@post.cz
Děkujeme za váš názor.
Pokud si jako moderátor myslíte, že toto téma není pro takové oznámení nejvhodnější - prosím smažte mé příspěvky. Bude to správné.
Doufám, že můžete navrhnout sekci fóra, která je pro takové oznámení vhodnější. Děkuji.
222000@post.cz
Pokud můžete pojmenovat jejich skutečnou hodnotu, řekněte mi, kde jsou tyto informace. Možná je lze koupit levně, ale já to nevím. Na eBay, estonští prodejci - prodávají 1 takovou minci za 30 $.
222000@post.cz
:D
To byl jen můj osobní názor, nikoli názor moderátora 😉
Každý tu může nabízet co chce a za kolik chce, pokud dá pevnou cenu a není to očividný padělek. Buď v klidu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.