Zaregistrován
4. 7. 2021
zuby z médvěd jezskynní,
Obrázky:
Zaregistrován
26. 8. 2012
Hm,a jak my vědět že to zuby z médvěd jezskynní a ne zuby Vaše dédeček ??🙂
Zaregistrován
4. 7. 2021
děda zuby mněl plastáky,1 štverec je 3x3,5 cm takoví tesáky děda nemněl a pokud nepoznáte zuby dravce od přežvíkavcu či lidí,,,,,jsou to jeskyně na moravě zavážely do lesa do cest kde jsem to našel rok 2005,prorážely chodbu Sloup =Šošuvka
Zaregistrován
16. 2. 2008
Doporučuji přečíst pravidla, bod č. 7
Musíš dát pevnou cenu.
Zaregistrován
26. 8. 2012
No nevím,nevím...stát se může leccos
Třeba Váš děda plastáky užíval jen jako jakousi kamufláž pro okolí🙂
Zde třeba část článku(nutící k zamyšlení):
První případ klinické lykantropie byl popsán roku 1852
První případová zpráva o klinické lykantropii byla publikována v roce 1852 a popsala muže, který se objevil v azylovém domě v Nancy ve Francii a tvrdil, že se stal vlkem. Když byl dotázán na důkaz, který by potvrdil jeho slova, odhrnul prý pomocí prstů rty, aby odkryl zuby a tvrdil, že tam jsou vlčí tesáky. Stěžoval si také, že má celé tělo pokryté hustou srstí. Řekl, že chce jíst jen syrové maso, a když mu bylo doneseno, odmítl jej, protože nebylo dostatečně hnilobné...🙂
Zaregistrován
26. 8. 2012
Sorry majkle....samozřejmě vše legrace,..no nemohl jsem si pomoct když jsem viděl ty kelčáky..😃
Zaregistrován
27. 9. 2015
Lopez nemáš se za co omlouvat,já jenom čekal kdo se chytí....zuby vypadaj dobře i ta pohádka sedí ,pokud dá dobrou cenu budu mít nový zuby😉 😃 😋
Zaregistrován
4. 7. 2021
pohádka to není,mrkni do jeskyně kdy se dělal propoj Sloup=Šošuvka,bily tam borci s Jachymova,mněli od m3,tak neřešili archeo ani je tam nezavolali,vozily to do cest a do lomu Vysočany,,dodnes je v lese hejno ulomenych krapniku,,,aj.
Zaregistrován
4. 7. 2021
cena 6000kč za všechny
Zaregistrován
9. 8. 2012
Hmm, to já dal za zuby víc než 8000, ale neprodal bych je, bo bych se už pořádně nenažral..😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.