Zaregistrován
6. 11. 2008
acme2000 napsal/a:
za druhé - s tou latrínou - moje teta si takhle nalepila skutečně na záchod N-kové 100/45 .....
Ale vezmi si tu praktickou stránku...
Přijdeš na toaletu vykonat potřebu a sotva se posadíš pohled padne na dveře kde bude nalepená 5000K/1919 nebo jiná dobrá bankovka(či více) a v tu chvíli si pomyslíš "To bych se z toho snad pos..l" a od myšlenek to přejde k činnům a potřeba vykonána, účel bankovky splněn ---> hladký průběh... 😁 😈 😎
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 6. 2010
Zaregistrován
27. 2. 2010
takové to bylo hezké vlákno a tak se to zvrhlo... 😁
Zaregistrován
27. 6. 2008
Skoda, že to neje ako na facenuku, dal by som ti hned palec hore. Predstaviť si to ako suhrn nahod, hned som sa dobre pobavil. Clovek si je isty, ze to nikdy mat nebude, skoci niekde na zachod a zrazu toto?? :-) Pribeh pre dalsie generaciu :-)
Zaregistrován
6. 2. 2009
Ja používam na bankovky listy GRANDE s čiernymi deliacimi listami.V dohľadnej dobe chcem kúpiť aj album na bankovky GRANDE. Inak mám bankovky uložené v takomto poradí: rok, nominálna hodnota a to všetko ešte podľa abecedy: Afganistan, Bielorusko atď. Stručný popis bankoviek, ich rozmer a cenu za ktorú som ich kúpil mám osobitne v PC.
Zaregistrován
23. 4. 2012
Ještě je možnost album on-line na netu!!!😋
Obrázky:
České papírové bankovky - Czech paper money - التشيكية ورقة المال
Zaregistrován
25. 12. 2011
jano7B9 napsal/a:
namiesto znaku rakusko-uhorska si si vytlacil znak rakuskeho cisarstva ....
Mohol by si tu na porovnanie umiestniť oba znaky.Našiel som vojenskú pracku z opasku a neviem ju zadeliť.Dakujem😞
Zaregistrován
9. 3. 2010
Na webe existujú stránky, ktoré nazyvame "vyhľadávače". Asi najznámejší sa volá google ... Tam keď si zadáš nejaké slovíčko tak ti to vyhľadá na webe veľa stránok s tým výrazom. Ja som to teraz skúsil a pomolo to ...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Rakúsko-Uhorsko
http://sk.wikipedia.org/wiki/Rakúske_cisárstvo
PS: a netreba sa toho báť - je to jednoduché 😉
Zaregistrován
27. 2. 2010
Brett, ono ten dotaz možná naráží na to, že když si to dohledáš v české Wikipedii, tak zjistíš, že je tam u obou hesel malý znak, který je stejný... 😉 Ale jinak máš samozřejmě pravdu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.