Zaregistrován
9. 3. 2010
Tiež sa mi páči keď je bankovka vidieť z oboch strán (v priehľadnom bankovkovom liste) a pritom je na čiernom podklade. Dosiahnúť sa to dá jedine tak, že madzi každým listom na bankovky je vložený čierny deliaci list. Keďže upredňostňujem výrobky od LEUCHTTURM tak som investoval 40€ do albumu (Numis) a cca 30€ do listov na bankovky. Až následne som zistil, že Lauchtturm pre variantu Numis čierne deliace listy neponúka. (lan biele). Čierne deliace listy Lauchtturm ponúka pre variantu albumu GRADE, OPTIMA, a VARIO.
http://www.leuchtturm.com/WebRoot/Store/Shops/leuchtturm_eu/PDF/mk_cz.pdf
Zaregistrován
24. 2. 2009
Když vezmete jednu neperforovanou , jednu a více perforovaných, tak to přibývá rychle. U Slovenského štátu mám systém např. Neperforovaná, specimen nahoře, 1-2 x specimen dole.
Zaregistrován
27. 2. 2010
Já funguju bez dělících listů (ale je to dobrý nápad - možná zavedu!) ve 2 albech Importa formátu cca A4. Důsledkem je, že když vypustím nekolkované R-U, tak se celé Československo včetně titulních listů a "reálných variant" s vynechaným volným místem na to, co chybí (včetně 5.000/1919 😎 ) systémem "v hlavním albu od každého 1 kus" vejde do jednoho - i když plného - alba. Ve druhém mám ČR a další věci - NEPLATNÉ, černotisky, zajímavosti ... a spoustu volného místa. 😉 Alba ve stejné barvě, přičemž na hřbetu jsem si pohrál s Photoshopem a soutiskovými značkami z Kulhánkových bankovek - CS a ČR.
Zaregistrován
18. 11. 2009
Ahoj, mám bankovky uložené jako numpszi, jen nemám žádnou zkušenost s listy - používám kapsové BBB folie a nevím, zda časem nezačnou tvrdnout, nebo se bankovky nezačnou lepit na folii, nebo dokonce z folie stopy na bankovkách. Máte někdo zkušenosti z tímto druhem kapsových folií ??
Zaregistrován
30. 3. 2008
kapsy tu používáme všichni, značky typu Leuchtturm a spol. jsou OK 😉
Zaregistrován
2. 1. 2011
Tak tu koukám na vaše skvělé výtvory a nápady,mě napadlo před nějakou dobou tisk hlavních stránek na různá období takto a aby listy byly pevné, jsou v laminátoru zalisované.
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2010
Vypadá to dobře....chválim!😉
Zaregistrován
26. 7. 2007
namiesto znaku rakusko-uhorska si si vytlacil znak rakuskeho cisarstva ....
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
25. 1. 2010
Viacerí tu avízovali, že majú spravené niečo podobné. Ak by bolo možné priložiť foto, bolo by to skvelé. Niečo na inšpiráciu pre nás ostatných, ktorý sa možno pohrávajú z touto myšlienkou. Šenfiho prevedenie tiež znie zaujímavo. 😃
Zaregistrován
1. 3. 2009
Mám to hodně podobné jako Stanos1 😉 Jen snad s tím rozdílem, že mezi jednotlivé listy dávám proložky.
U nouzovek se kterýma začínám mi zatím stačí malé erby do albových listů k jednotlivým kouskům.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.