A to je ta druhá věc, co mě naštvala. Nejsem ten pravý filatelista, nesbírám známky do alba (někdy mám pocit, že filatelisté sbírají vlastně ten lep na známkách, jeho neporušenost zvyšuje významně cenu známky), ale mám rád poštovní historii, celistvosti skutečně prošlé poštou, žádné filatelistické výrobky...
V sobotu (tedy zítra) tu má Česká pošta, s.p., mít přepážku a používat příležitostné razítko. Já tu byl ve čtvrtek. Chtěl jsem si za 100,-Kč koupit známku s logem letošní výstavy z onoho archu, nalepit na dopis, orazit příležitostným razítkem a poslat ho... sobě i třeba pak pár známým filatelistům do jejich sbírky, určitě by jim to udělalo radost... ale nebylo kam a komu dát (vhodit), tak jak na Sběratel,i takto nachystaný dopis ,aby ho pak až v sobotu pošťáci orazili a poslali do světa... To bylo škoda, že na to (na )plně obyčejné filatelisty) nikdo nemyslel... stačila krabice, stará schránka, cokoli...😕
Trochu mi to pokazilo jinak celkový moc prima dojem, no v sobotu tam už znovu nepojedu....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.