Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
11. 2. 2016
Pro zajimavost, kdo dnes nesledoval. Co dokaze krabicka od NGC .
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
6. 2. 2008
lidská blbost nezná mezí. Ale abych byl fér, nedává mi to smysl ze sběratelského hlediska. Možná že to má smysl investorsky, ale pochybuji.
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jsem měl tohohle fešáka taky dát do slabu a prodat za kilo. Dokonce stejný typ i když myslím že na tom kupujícímu nezáleželo.
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
7. 8. 2014
Za me skoda davat do krabicek, to by se s temi mincemi clovek nemohl ani “pomazlit”. Ale vec nazoru, pokud bych to delal na vydelek tak v tomto pripade krabicka smysl dava…
Zaregistrován
12. 8. 2021
OtravnyKomar: Nic ve zlem, ale ten ve slabu vypada o dost lepe nez ten, co jste nahral sem. Podle popisu se mince objevila v NGC jako mince mesice, to udela sve. Dobry marketing, libova cena. Stejne jako v prispevku, kde jste prodaval toho sveho Karla.
Zaregistrován
11. 2. 2016
- Možná není unc ale rozhodně je lépe dorazeny a má hezčí opisy, tak zase o tolik moc horší nebude.
- Mince měsíce NGC znamená v horizontu času asi tolik.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
S krabickama to vidím stejně. Je to myslím pořád většinově investorská záležitost. Neznám sběratele který by preferoval slaby. Ba naopak.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
12. 8. 2021
1) Nesouhlasim, opisy i perlovec jsou v lepsim stavu nez na vasě grosi, a to nemluvim o lvu. Zkratka ta mince je o tridu vys nez ta vase - pardon my french.
2) V horizontu casu si ta mince vydobyla svoji pozornost a muzete si byt jisty, ze pokud ho nekdy bude chtit kupec prodat, rad tuto skutecnost podotkne a poskytne i odkaz, kterym dane tvrzeni potvrdi. Ze vas NGC netankuje je mozne, ale verim tomu, ze ostatni kupujici to zaujme. Take nejsem fanousek krabicek, ale ze to ma sve marketingove plusy je nepopiratelne. Rozhodne lepsi nez radobyvtipny inzerat, se samymi s prominutim plky, kde sa nabizeji 4 grose za 52k. Za mne tu hodnotu nemely, inzerat byl trapny a ne vtipny a nijak jsem ho nekomentoval do te doby, nez jste me tu zacal urazet.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Za mě má opisy lépe dorazene ten muj. Nemá smysl se tady dal přít o detailech samozřejmě, celé to bylo napsáno s nadsázkou a už teď je mi jasné že s vámi rozumná debata nebude, chápu, chtěl jste mi pohanit grosik a ještě ukázat jak jste na koni když znáte me jméno. Vidím že vám ten smysl určité anonymity pro neregistrované a nakukujici uniká. Nedá se nic dělat, snad si tady toho všimne někdo z adminu a smaže to. O ty groše měli zájem 4 lidé a jsou prodané, tedy zřejmé takovou cenu měli. A jestli mi máte za zlé že jsem inzerát uvedl mimo standardní šeď z vesela, je to váš pohled na věc.
Obrázky:
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
12. 8. 2021
Numismatika je o detailech, ale mozna se pletu.
O ten gros ve slabu byl zrejme take zajem, a zrejme tu cenu tedy mel, chcete-li argumentovat timto zpusobem. Marketing a krabicky tu hodnotu zvysuji, a je jedno jestli to kupuji investori anebo sberatele. Nehlede na to, ze absolutne nevite, jestli slab koupil sberatel, nebo investor. Pisete domnenky namisto faktu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.