Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
22. 4. 2007
Mrkněte na
http://www.aukro.cz/item191412091_prazsky_gros_s_kontramarkou.html
Že by Dortmund?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nazdar Tome. Vyzerá to skutočne na Dortmund, ale celkom mi to vyobrazenie nesedí. Každopádne nemôže to byť nič iné ako Dortmund, ale zdá sa mi, akoby orlica na tomto groši držala krídla trochu vysoko. Nehovorím hneď že je to falzum, to určite nie, asi fakt ten Dortmund. Pánovi som poobede (alebo to bolo včera večer?) poslal mail s prosbou o lepšie foto. Písal že to nafotí a dnes večer by mi mal poslať obrázky. Dám ti vedieť.
Zaregistrován
12. 8. 2006
To all: Dortmund to asi bude, ale měl bych strach z pravosti - nevím proč, ale něco se mi na té kontramarce nelíbí - ovšem cena se dá, takže by to možná i za ten risk stálo. Jinak tady jsou celkem zajímavé grošové ražby http://mujweb.cz/www/ebohem/bohemika.htm - parvus Karla IV. a groš Jiřího z Poděbrad, tak kdyžtak napište svůj názor.
Zaregistrován
16. 2. 2007
Jj... pan Mgr. Divíšek má velmi dobrý výběr na přebytky🙂 Tímto ho zdravím...
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
22. 4. 2007
Pravost té kontramarky jen podle toho obrázku skutečně není na jistotu. Jestli ti Archy pošle detail, hoď ho sem, podíváme se :-)
Od Divíška už nějaký ten groš taky mám :-)
Zaregistrován
10. 6. 2006
Keď Ti napíšem že neviem (ani som to veľa neskúšal) ako sa sem ten obrázok dá, tak mi ani neuveríš :-) To som "moderátor jak hovado" :-) Možno by ste ma mali zdegradovať, aby som sa zbadal. Ten obrázok mám, pošlem Ti ho Tome a šupni to sem. Tiež sa mi to veľmi nezdá na pravú, ale v tomto je skutočný odborník málokto. Bolo by treba mať tú mincu v ruke "očuchať"...
Čo sa týka p. Divíška; mám od neho už dosť mincí a jedná sa o veľmi seriózneho predajcu a znalcu témy. Jeho momentálna ponuka mi nič nehovorí (tie parvy sú ale naozaj pekné, aj za rozumnú cenu), ten Jiří sa mi na svoju kvalitu zdá dosť drahý. Čudujem sa ale, že ešte stále ponúka tie parvy, čakal som že bude o ne väčší záujem. Majte sa a držte našim v hokeji palce, po dnešnej katastrofe to budeme veľmi potrebovať.
Zaregistrován
22. 4. 2007
Pošli Archy, vystavím :-)
Ten Jiří z Poděbrad je na té zachované části moc pěkný, ale mám lepší za 500,- Kč i horší za 900,- to když jsem se za každou cenu snažil mít aspoň jednoho :-))
V parvech se nevyznám :-(
Zaregistrován
10. 6. 2006
Už to tam máš.
Zaregistrován
22. 4. 2007
Zaregistrován
22. 4. 2007
Taky nejsem na tohle odborník, ale úplně přesně nesedí na žádné vyobrazení v literatuře, kterou mám k dispozici, ale díval jsem se jen letmo. Už jsi dražitele asi nahlodal Archy, protože má tam upozornění na možné falzum :-)))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.