Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
jsme v EU - to je norma. mas pravdu, souhlasim s Tebou, ale doba je zla. sice se nemusime tvarit loajalne a hajlovat, ale vyhodou je se tvarit tupe.
Tak potom ustupujme blbcom a sami sa nimi staneme.
Je tu registrovaných cez 10 tisíc členov, z toho len pár nechápe význam tlačítka "Nové téma" a "Odpovědět". Spravme podľa ich vôli. Napriek tomu si nemyslím, že zmenou názvu tlačítka, resp. premiestnením týmto zbytočne založeným témam predídeme.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
To je přeci nesmysl, to není žádný ústup blbcům proboha, já toto řešení nenavrhl pro to, abych někomu ustupoval, ale pro to, aby bylo fórum trochu přehlednější a aby moderátorům ubyla práce s věčným upozorňováním na zbytečně založené vlákno. Navíc Smith, přečti si prosím znovu a pozorně to, co již výše bylo napsáno. Nikdo netvrdí, že se tím 100% předejde zbytečně založeným tématům, já pouze tvrdil, že se tím může snížit počet takto založených témat. Proč takový bojkot? Vše bylo vysvětleno, logicky vyargumentováno a podloženo konkrétním čerstvým příkladem. Znovu opakuju, mám se skutečně začít ptát všech co založí nové téma? Skutečně je to nutné?
A tohle řešení navrhované Sergem je vlastně úplně nejlepší. Tlačítko NOVÉ TÉMA pouze nad nebo pod seznamem vláken a tlačítko NOVÝ PŘÍSPĚVEK již uvnitř jednotlivých vláken. Tohle jsou přesně ty jedny správné dveře místo těch zbytečných dvou, ze kterých si má uživatel vybrat do kterých má vlézt a z nichž jen jedny jsou správné.
Pokud se neudělají jasná a vymahatelná pravidla, pak zde budete tento problém řešit s malými přestávkami stále dokola, za měsíc, rok atd. a stejně nic nevyřešíte. Před časem zde proběhly návrhy na omezení začínajících účastníků a tak jak se diskuse o tomto problému rozeběhla, stejně rychle, bez nějakého výstupu zmlkla.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.