Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Zaregistrován
23. 11. 2015
Ďakujem vám páni.A po oprave tlačili až kým si to niekto nevšimol a znova opravovali...
ZP už viem 🙂 ,ešte TD..Ja by som povedal,že TD I,aj keď niečo sa mi skôr zdá z TD II.🙄
-s-
Zaregistrován
17. 11. 2011
Ahoj stani, tvá známka je 100/I. Určil jsi správně 😉
Zaregistrován
23. 11. 2015
Díky mysak241 za potvrdenie mojej geniality..😁
Určujem aj ďalšie,niečo sa myslím podarilo,ale už z toho blbnem.
A v podstate neviem,načo to robím..Asi nuda.
PS:Som rád,že ma píšeš pravopisne správne..🙂
-s-
Zaregistrován
17. 11. 2011
Není to nuda. Pokud dobře vím, tak ti jeden velmi laskavý člověk trochu pomohl k tomu, aby si alespoň částečně okusil záludnost a studii hradčanských známek. Je to pravý opak - zábava 😃 Mohu ti poradit jen jedno: určuj, určuj a určuj. Jedině tak objevíš to pravé kouzlo známek Hradčan. Devadesát procent lidí to odradí, ten zbytek má ale koníček na celý život 😁 😁
Zaregistrován
23. 11. 2015
...má ale koníček na celý život😁😁
Cítim,že už nebudem dlho určovať...😋
Lenže ja mám tých koníčkov viac.Mňa zaujíma všetko.Preto mám vo všetkom strčený nos..A v ničom sa nevyznám.
Určovanie nie je nuda.To ja sa nudím..A láskavosť,nezištnosť,dobrota, človeka (DODDIE)? Všetko súhlasí.
Ja som ho varoval.Neposlúchol a poslal.
Bude prekvapkaný,keď s tým vybehnem na eBay.Nie na Aukro,tam sú problémy.😃
-s-
Zaregistrován
17. 11. 2011
Jen určuj, je to zábava. A co se týká doddieho, je škoda, že není víc takových lidí. Až si nebudeš vědět s Hračany zase někdy rady, dej sem scan. A mimochodem, když máš ten široký záběr, čeká na tebe v jiném fóru SOUTĚŽ VI
Zaregistrován
23. 11. 2015
V ktorom? Možno sa zúčastním..😃
-s-
Zaregistrován
17. 11. 2011
Filokartie. A mohl bys být organizátor 😉
Zaregistrován
11. 10. 2015
Přidávám jeden exemplář I/100, kde je dost dobře vidět tzv. pilování na pravém rámu a zároveň u jednotlivých vrypů vpravo vodorovné čárky (pod i nad otiskem hřebu). Celé mi to přijde, že jde u pravého rámu o nedotisk (papír nedosedl na celý obraz známky) kvůli pravému okraji, který byl v místech vodorovných čárek výše.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 12. 2013
Tohle je pekny exemplar. skoro si zacinam myslet, jako by to bylo poskozene nejakym ozubenym koleckem. Je to nejake pravidelne na pilnik...:-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.