Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
20. 8. 2018, 22:20

Som rad že moj nazor zdielala aj porota.Dnes som si pozrel palmare a Peto Severin Ziskal 97 b.,čo bolo tušim najviac zo všetkych exponatov.

Ano, nejvyšší získaný počet bodů byl 97 a obdrželo jej celkem 11 exponátů.

Peťas

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2013

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 08:50

Jen tedy dovětek k presentaci výstavy. Dle výše komentovaného, k určité propagaci výstavy v médiích došlo. Ono se to hezky kritizuje (včetně mě), když neznám finanční ani personální možnosti organizátorů a svazu.
Jen mi přišlo líto, že to mohla být ideální příležitost k zvýšení zájmu o filatelii. Z řad nefilatelistů.
Tak jako se to stalo mě, náhodou, při pokusu prodat část otcovi sbírky. A takto jsem se stal "novofilatelistou" asi před 5 lety.

Jen času je strašlivě málo na třídění a studium. Ale mám jasný cíl, dožít se 130 let. Takže vše doženu.

Omlouvám se tímto za asi zbytečnou kritiku.
Petr

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 09:57

Viem nie celkom to sem patrí: Nemá náhodou niekto na predaj katalóg výstavy?

Vždycky mám nějaký navíc, protože vždycky si někdo po výstavě vzpomene, že by ho chtěl😉.

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 10:35

Vždycky mám nějaký navíc, protože vždycky si někdo po výstavě vzpomene, že by ho chtěl😉.

Neviem či sa dalo kúpiť "na dialku" cez net, ale na výstavu som sa nedostal, preto sa pýtam. A vieme sa dohodnúť? Mail máš skrytý. Môj je z.smith002 (zavináč) gmail. com

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován:
12. 10. 2010

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 13:47

Podľa mojej mienky to mohlo byť usporiadané o hodný kus lepšie. Myslím si, že čo sa týka významu podujatia a významu výročí, ktoré tento rok oba národy oslavujeme to bol organizačný prepadák. Toto malo byť filatelistické podujatie storočia.

Já jsem tam byl jen jeden den, takže to mé hodnocení je tak trochu "z rychlíku". Ale prostě nechápu, v čem to měl být propadák? V osvětlení? Nebylo ideální (nebo chceteli bylo špatné), ale já osobně jsem na všechno viděl. Ty "diskosvětla" byly evidentně instalované dodatečně aby organizátoři alespoň trochu zachránili situaci. Ano, asi to nebyla nejlepší výstava v historii Česko-Slovenské filatelie, ale taky si vzpomínám, jak se v Brně 2005 a na Praga 2008 zakrývaly rámy balicím papírem, protože si vystavovatelé a komisaři stěžovali na ostré denní světlo, které svítilo na vystavovany materiál...

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 16:08

Každopádně to byla nejúspěšnější výstava všech dob pro české filatelisty. 3 velké zlaté a 5 zlatých...

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 17:21

Tady je na místě velká gratulace k výsledkům. Jen dál a houšť....A taky Ikánek- Jirko gratulace od Ondrejků! U některých exponátů není v Palmáre uvedena medaile (aspoň já jsem neviděla) třeba u Mirka Bachratého- naše legie v Itálii 87 bodů......to je Large Vermeil.

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 18:26

To není Large Vermeil - v souladu s IREX byly jednorámové exponáty hodnoceny pouze diplomy, nikoliv medailemi.

ikanek

Moderátor

Zaregistrován:
23. 2. 2009

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 19:37

Tady je na místě velká gratulace k výsledkům. Jen dál a houšť....A taky Ikánek- Jirko gratulace od Ondrejků! U některých exponátů není v Palmáre uvedena medaile (aspoň já jsem neviděla) třeba u Mirka Bachratého- naše legie v Itálii 87 bodů......to je Large Vermeil.

Dík, Pájo.

ikanek

Moderátor

Zaregistrován:
23. 2. 2009

Vytvořeno:
21. 8. 2018, 19:38

Podle palmáre jsou držitelé mezinárodní ceny celkem čtyři, národní cenu získali dva vystavovatelé.

A nejsou v palmare uvedeni jako kandidáti na mezinárodní cenu?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.