Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 15:43

Nejde o to oslovit aktivní filatelisty, ti skutečně o výstavě vědí od první zveřejněné informace, ale přilákat nové zájemce. Takže, otázka je byla propagace natolik účinná že přilákala i nefilatelisty?

Já si naopak nejsem jist, zda má být smyslem takto vrcholného podniku přilákání nové příchozích zájemců. I kdybychom se o to pokusili a dostali na výstavu nefilatelisty, jaký význam by pro ně výstava představovala? Ocitli by se v naprosto nedostupném světě, kterému nerozumí a který by je mohl i odradit.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 17:18

Přilákání nových zájemců by bylo smysluplné. Pokud pomineme povzdechy typu: "Na tohle nikdy mít nebudu", může si takový zájemce říci, že to je zajímavé a že to má cosi do sebe (a proč s tím vlastně v dětsví přestal?). Kór když si s někým solidním splkne na dané téma.
Jenže nefilatelista, navíc třeba cizinec, neměl šanci se o nějaké, natož světové, výstavě cokoliv dozvědět. Václavák o ní nikdy neslyšel. Jenom dole na Můstku byly dvě živé sochy, které informace nepodávaly (pokud je vůbec měly) a jeden visel v luftě opírajíc se o lopatu (celkem slušné trik, konstrukce co ho držela v luftě by mne celkem zajímala).

Pro děcka tam ale, pokud jsem to stačil sledovat, nebylo zhola nic. Akorát v Poštovním muzeu, což je ovšem naprosto jinde než byly exponáty.

Tady si neodpustím poznámku, že v Brně, na Výstavišti, bylo všechno pěkně pohromadě, i když v několika pavilonech.

marek4

Uživatel

Zaregistrován:
16. 9. 2012

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 19:08

Souhlasím s Pavlem III. Každý naříká nad nedostatkem mladých filatelistů a pak když je taková příležitost tak ji nevyužijeme.
K tomu Brnu. Když jsem šel do hotelu Olympik a zpět , potkával návštěvníky ve věku 70+ a někteří sotva šli, bylo mě jich líto. A ti co jako já šli na výstavu nesoutěžních exponátů (to množné číslo uváděl pořadatel ) do Muchova muzea , ti museli být vyloženě nasraní.

jisi

Uživatel

Zaregistrován:
8. 2. 2009

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 21:43

Tady máš rovnou anketu jaká byla -
https://www.kf0015.cz/

al_bunda

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2011

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 22:42

zklamani - nenechali me udelat selficko s BC :-)

al_bunda

Uživatel

Zaregistrován:
12. 5. 2011

Vytvořeno:
19. 8. 2018, 22:49

nicmene par zajimavych veci se mi v sekci rarit vyfotit podarilo (omlouvam se za kvalitu a ty orezy, s mobilem se foti v rychlosti dost blbe)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Vojan

Uživatel

Zaregistrován:
18. 3. 2016

Vytvořeno:
20. 8. 2018, 08:39

nicmene par zajimavych veci se mi v sekci rarit vyfotit podarilo (omlouvam se za kvalitu a ty orezy, s mobilem se foti v rychlosti dost blbe) Obrázky: ...

A nebylo jednodušší si koupit katalog s kvalitními fotkami a s kompletním popisem nejen těchto rarit, než to i přes zákaz „v rychlosti fotit mobilem“? Nechápu…

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
20. 8. 2018, 10:15

Viem nie celkom to sem patrí: Nemá náhodou niekto na predaj katalóg výstavy?

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován:
12. 10. 2010

Vytvořeno:
20. 8. 2018, 11:42

Nemám. Škoda že jsi nedal vědět dřív. A to jsem ještě přemýšlel, že vezmu ješte jeden.

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován:
12. 10. 2010

Vytvořeno:
20. 8. 2018, 11:44

To tady není opravdu někdo, kdo si prohlédl výstavní exponáty klasického Rakouska, emise 1850?

No on tam hlavně exponát Rakouska jen o první emisi nebyl žádný.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.