C-S salón 2018 je opravdu výborná - kdo máte možnost, běžte / jeďte je podívat! Takhle by se měli dělat (nesoutěžní, propagační) výstavy!
Plakety z filatelistických výstav
Pozdravujem (ak vám spamujem fórum, tak sa ospravedlňujem, ale zdalo sa mi, že toto je najlepšie možné miesto na môj dotaz, okrem inzercie).
Hladám plakety z výstav poštových známok, najmä naše (čs) územie.
Ak by ste niekto také mal, resp. vedel o niekom, čo také má a vie sa s nimi rozlúčiť, rád by som ich odkúpil. Ďakujem pekne
Obrázky:
Výstava v Liberci pomalu končí, z přítomných diskutujících na fóru Infofily vystavoval kromě mne a Pavla III. Ikanek a Zdenda Kubík. Pavel III. se doslova překonal, vystavoval celkem 4 exponáty.
Bylo opravdu na co koukat, vynikajících exponátů celá řada a navíc Liberec je krásné město, strávil jsem tam 4 dny.
Procházím palmáre výstavy a na hodnocení třídy tradiční filatelie nic zvláštního nevidím (tedy kromě toho, že v palmáre není uveden stupeň výstavy a tak udělené body a jim odpovídající medaile vytvářejí celkem slušný chaos).
Zato ve třídě poštovní historie byla úroveň vystavených exponátů, která se na národní výstavě asi nebude dlouho opakovat.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.