Jak koukám, tak koukám a vidím stále podání přihlášky do 31.12.2015.
Dost mě však pobavila věta :"V přihlášce vystavovatel uvede, zda si přeje/nepřeje exponát vystavit." Přeci pokud nebudu chtít vystavovat, tak nebudu posílat přihlášku, ne? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
mamabc1234@gmail.com
Ale to nám všeckým😉 Byla jsem v Praze na Sběrateli a za týden se měl někam posílat exponát. No a táta řekl panu Malečkovi, že mám ještě dodělat asi polovinu listů a bude to nachystané a ten sa enom vyvrátíl🙂 Tři dny do noci a bylo to. Hlavně mosí byt z čeho vybírat. Je to stejné i teď. Mosím to předělat na New York a kvůli škole néni moc času.Toš ale i mě netěší, že má moc práce Ikánek neb bych ho potřebovala zaměstnat. Ale Jirko neboj, mám toho jen trochu 😉
Pájo, to je v pohodě. Nachystané to mám taky. Přes Vánoce jsem naskenoval asi 1500 položek, pričemž jako položku myslím samotnou známku nebo blok. Už to mám většinou i nařezané (v PC jako zvlášť soubory). Teď to jenom uspořádat a dobře popsat. Ono ale popsat všechny ZP nebude tak jednoduché, třeba taková 3 ch byla tištěna buď špatně a nebo dobře a rozdíly mezi štočky jsou velmi malé.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.