tak to jste nás naštval dejvy!!! Jestli do toho teda můžu trochu kecat, tak by to mělo byt setkání jen takové seznamovací. Aby každý viděl, že ten druhý je z masa a kostí a ne jenom nějaký smith nebo packa. Já bych tam byla jen do počtu, ale nějaká růže mezi trním musí být. Vzala bych foťák a udělala nějakou dokumentaci.
Tak s mailem problem není, ale s tim materiálem.Sbírám vše čisté a prakticky vše dostupné, co bylo k sehnání mám(sbírám od 6-ti let).Teď už se" specializuju" na výběr lepších věcí do exponátu, který mám(a snažím se udělat další)tzn. celiny, razítka, celistvosti-ty nejsou jednoduché, protože najít květinu a ještě správně vyfrankovanou na dopise je fakt zábava.Jinak , když tak objíždím ty burzy, tak se mně zdá, že jsem už asi jediný pomatenec s kvítkama.Ale na mail se ozvu-co kdyby náhodou.
To "Pavlínka": gratuluji - i když opožděně - k "pozlacené" z Glogówa. Teprve teď jsem se "prokousal" k této informaci v lednových informacích SČF...
Jinak podobně jako Packa 02 - mám poměrně hodně "kytiček" Vietnamu, Belgické z r. 1965 a taky nějakou z Rhodesie a Papua & Nová Guinea...
no děkuji za gratulaci. Zas tak dobrá jsem tam nebyla. Měla jsem 4. exponát z 24. Tak jako Packovi napíšu i vám, že nepohrdnu ani vašimi známkami. I když sbírám jen čisté známky, tak ani ražené nevylučuju. Teď jsem na nich dělala celý víkend a když se v tom můžu hrabat, tak mě to baví. Zkouším to vše dát nějak dohromady a když je nevyužiju já, tak určitě někdo jiný z mládežníků, kterému je předám roztříděné a v dobrém stavu. Byla bych ráda, kdyby se k té naší bandě přidalo co nejvíc lidí. Pokud mi budete chtít něco poslat, tak hlavně tak, aby to unesl i můj ministr financí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.