Tak je fakt, že ta formulace slov je taková, jaká je. Těch 95 a 93 bodů je však záviděníhodných. Není liž pravda Dráčku 😉
smith napsal/a:
Dento nevytváraj nové nezmyselné téma ...
... Tu sa môžeš realizovať.
Koukám, že se Dento dnes znovu registroval a už má víc příspěvků než já za čtvrt roku...
Jo, jo. Přihlásím. Akorát tam musím opravit pár (konkrétně 2) faktické chyby v datech, co jsem si našel. Jedna nevím jak se mi povedla, napsal jsem blbý měsíc, u druhé jsem "přeskočil řádek" - zkrátka jsem se kouknul vedle a napsal blbý den. 😳 No, alespoň mám důvod k doplnění.😎 Ale to má zatím čas, stejně nevím, kdy má nějaká "Premiéra" (Rank nevím kolik) být.
už 2014, bohužel podrobnosti o podmínkách a hlavně jednotlivých termínech pro přihlášky apod. zatím na ofic. webu žádné...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Že "2014" jsem věděl (Okáč toho ví ze zákulisí skoro tolik jako dřív Karásek), ale jistého ještě není nic. Svaz na to nemá a Česká pošta na to nic nedá (a přitom je to její reklama a i kšeft). Maximálně udělají možná razítko (za své), vytisknou koresponďák a možná i přítiskové kupóny.😞 A přitom by část zaměstnanců pošty určitě chtěla, ale vrchní vedení je zkrátka proti a "privatizace".
Tak to mám pro vás novinku, výstava má být ve Svitavách. Bližší info na http://www.svitavy2014.estranky.cz/
Tak doufám, že exponáty od obou uvidím. Dle předběžné domluvy bych měl zde být skutečně v jury.
na tuhle stránku jsem právě již koukal, ale místo jakýchkoliv předběžných termínů přihlášek apod. je tam bylo pouze "BUDE UPŘESNĚNO"...(nyní už je tam nově termín na přihlášky)
Materiál něco málo je, času již méně, takže rozhodnou termíny a čas. 😞
(zatím nemám ani stránku...)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.