blazek007 napsal/a:
... A nemyslím si že sběratelů tak razantně ubývá, jak se tvrdí. Ubývá jen organizovaných.
Ubývá, když jsem chodil do školy sbírali jsme skoro všichni a o přestávce každý vytáhl svůj malý zásobníček se známkami na výměnu. Dnes si děti nosí místo toho elektronické hračky.😞
evropa s tym mate pravdu, pre mna zvaz nezrobil nic pokial som nevystavoval na vystave...inaksie je lepsie ked sa zberatel spoliaha sam na seba...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Z principu nejsem proti organizování do odborných spolků, protože to patří do občanské společnosti a jedná se o určitý druh sounáležitosti, ale musím vidět nějaký smysl, který zde naprosto postrádám. V případě dohadování SČF a pana Beneše mě připadá, že se obě strany dohadují podle kupeckých počtů a to je něco, co nemůže žádnému obyčejnýmu filatelistovi nic dát.
Já beru, že za členství ve spolku nemusím nic hmatatelného dostat, ale chci za to alespoň něco v morální rovině.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Nevíte někdo, proč nejsou nové Informace SČF na svazových stránkách, když už vyšli i ve Filatelii? Mimo to je tam i pozvánka na seminář do Brna na 6.10., což je dobré vědět, když mi Filatelie přišla 16.10. ...😕
No, i kdyby přišla 10. tak je to pozdě...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.