Můj exponát Afghánistánu je oproti Exponetu přepracovaný cca ze 30-40%. Přibylo tam několik zajímavých položek - viz Chlubírna, ale jako celek bych asi nejvýše hodnotil, že se mi podařilo shromáždit barevná vydání tygřích hlav (1877- 1878) pro města v celých arších včetně archu zkušebního tisku, což je nový objev. Nevím o nikom ze svých kolegů z celého světa, že by tato vydání měl někdo kompletní v celých arších a nic podobného jsem neviděl ani na žádném exponátu Afghánistánu z tohoto období. Nic podobného neměl ani Jaretzki, který na Indipexu 2011 vystavoval pouze tygří hlavy a získal Velkou zlatou medaili.
Pokud bude zájem, tak exponát jako návštěvník výstavy ve Vysokém Mýtě mohu vzít s sebou a zájemcům někde "na chodbě", nebo v hospodě ukázat v originále.
http://csvystava.blogspot.com/ přečíst si stav z pondělí, 16. května 2011
No nevím, ale co je to za nápad dělat mezistátní výstavu rozsahem jen pro 28 exponátů(tj. původních 140ploch)?!?
Ono i těch rozšířených cca 52 exponátů je pro tento typ výstavy dost nesmyslně málo...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
To si myslím, že u Jaromíra opravdu není problém.Sám jsem mohl čumět na ty věci(aniž bych jim rozuměl) a tak nějaká ukázka by se určitě dala domluvit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.