V 7.30 ještě spím.
V Portugalsku byla světová výstava? Kde se dají sehnat informace o Evropských nebo Světových výstavách?
Výstava v Lucembursku, která měla být původně letos, potom přeložená na příští rok byla zrušena. Jsem přihlášený na Světovou výstavu do Indie, která má být v únoru příštího roku, ale doposud Indové nepotvrdili přijetí exponátů.
Zdravím všechny a děkuji za milé přivítání. Jinak do Zlína se nechystám, už mám jiný program. Možná kdybych se o tom dozvěděl dřív ... (kde se co chystá moc nesleduji, co mi kdo neřekne nevím :-D).
Jinak jak dopadl David by mě docela zajímalo. Jak hodnotí jury jurymana :-) (Jestli se teda jedná o Davida, kterého znám - nechť se ozve).
Lucembursko je zrušeno, protože to vzdal hlavní sponzor.Jak už nejsou peníze tam, tak teda nevím.Jinak informace podává i SČF na http://www.informace-scf.blogspot.com/ a tam jsou i informace o národních komisařích na tyto výstavy.
Na stránkách svazu toho člověk moc nenajde, hlavně nic moc aktuálního a pro členy většinou nic zásadního.
pavlinka: chodící encyklopedie není zcela výstižné, protože v encyklopedii toho člověk tolik nenajde.
pavlinka: mohl bych mít ještě otázku skrz Portugalsko? Jak probíhalo tvé přihlašování a odesílání exponátu, respektive s kým jsi komunikovala? Protože mi tady začíná něco (s odpuštěním) smrdět...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.