Zaregistrován
8. 4. 2022
Dobrý den, má tato sbírka nějakou hodnotu? Můžu případně nahrát kvalitnější foto. Pokud by měl někdo zájem, kontaktujte mě. https://tmbh.rajce.idnes.cz/Mince/
Zaregistrován
25. 7. 2006
tmbh: Je to spis soubor minci nez sbirka, platne mince ČR zrejme z obehu bez lepsich rocniku, Ceskoslovensko nic vzacneho, vetsinou jen beznejsi rocniky, chybi napr. lepsi rocniky 25 hal 54,64, 1 Kcs 61,68, cizina dosti slaba, cennejsi jsou jen mince stribrne (Ceskoslovensko, Rakousko-Uhersko, 5marka).
Oceneni mailem - muzete mi napsat na numismat@seznam.cz. O mince bych mel zajem pro kolegu, zacinajiciho sberatele, vzal bych vse.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
27. 5. 2011
Zdravím kolegové,
vím, že to není mince, ale je tam motiv z pamětní německé 5 DM... Tváří se to jako zlaťák v rámečku, bohužel nic jsem k tomu přesnějšího nedohledal... Tak jestli náhodou někdo nevíte copak je to za potvoru? Moc díky
Obrázky:
Zaregistrován
11. 2. 2016
Paradni pondeli preju kolegove a jdu s dotazem, snazil jsem se nacenit tento Duit, nasel jsem bez problemu vysledky ruznch aukci ale s obrovskym cenovym rozpetim od par desitek eur po par stovek a nepodarilo se mi najit duvod proc. Muze me nekdo uvest do reality?
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2022
Dostala se mě do ruky 1 Kč. Prý vzácná, díky chybné ražbě. Není vidět poslední číslo letopočtu. Chtěl bych poprosit o určení, jestli se jedná opravdu o nějakou vzácnější korunu.
Obrázky:
Zaregistrován
1. 6. 2010
Zaregistrován
27. 9. 2015
:D 😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Slušne sa pýta, tak by bolo vhodné mu slušne odpovedať, že je to obyčajná, no poškodená koruna.
Zaregistrován
11. 2. 2016
sigur napsal/a:
Slušne sa pýta, tak by bolo vhodné mu slušne odpovedať, že je to obyčajná, no poškodená koruna.
Kdyby tady byl palec nebo srdíčko tak dostaneš like
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
17. 9. 2021
Dobrý den, mám doma tuto minci je to 10-ti cent Nizozemsko. Údajně je mince i stříbrná. Zajímá mě však ražba, rub a líc je otočen o 180 stupňů(viz foto) a nevím zda to je u těchto mincí běžné nebo chyboražba, děkuji za odpovědi Jan
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.