Veselý pozdrav! Prosím o určenie a relatívnú hodnotu tohto 1 Grajciáru. Minca je zámerne nečistená - aby som ju diletntsky "nepopsul"...
Ďakujem, bude na predaj.
Obrázky:
...pod Dubom som pred 24r nasiel 34 000 strieborniakov v krásnom stave. Orgánom som to neoznámil až do dátumu, kedy už okolnosť mojho nálezu bola v zmysle Juris premlčaná. Z tých miliónov som si nepostavil vilu s bazénom, ale rozhodol som sa, že do smrti budem chodiť na zmrzlinu.
Jedná sa o ? Ďakujem.
Obrázky:
...pod Dubom som pred 24r nasiel 34 000 strieborniakov v krásnom stave. Orgánom som to neoznámil až do dátumu, kedy už okolnosť mojho nálezu bola v zmysle Juris premlčaná. Z tých miliónov som si nepostavil vilu s bazénom, ale rozhodol som sa, že do smrti budem chodiť na zmrzlinu.
Dobrý Deň, milí Numizmatici - "čo" to je a koľko lirov Naturálu 95 sa dá za to kúpiť? Ďakujem ondrej 775 492 638
Obrázky:
Ano - ale prosím neignoruj ma a napíš mi, že čo to sú zač - tie mojé "oxidačky"? Ďakujem o.
sigur napsal/a:
Ak skutočne našiel tých "34 000 strieborniakov v krásnom stave", tak sa tu máme najbližšiu dekádu na čo tešiť. 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.