Zaregistrován
1. 9. 2012
S určením nesouhlasím. Já tam vidím ČS pětidukát 1937. Je to poměrně vzácnější mince, tak pozor na padělky.
Omlouvám se, ale z fotky nemůžu zjistit jestli je to padělek či ne. Hrany jsou trochu rozmazané.
Zaregistrován
4. 7. 2010
kamelot asi dobrej oddíl
Zaregistrován
7. 10. 2006
toto vlákno by měl moderátor úplně smáznout, protože je úplně mimo ...
Zaregistrován
9. 11. 2006
Ja bych to tu naopak nechal jako exemplarni priklad. S nejakym nadpisem typu: "TAK TAKHLE NE!" (+ naslednou diskuzi bych promazal a vlakno zavrel). A kazdymu s pod. fotkama (ktery tu jsou v posl. dobe na dennim poradku!) bych sem dal bez jakykoli dalsi reakce nebo rady odkaz.
Pokud to chcete smazat, tak mi ho poslete zpatky do filatelie, ja to tam dam na "nastenku hanby"..
Mobily s fotakama zakazat a na dotazy s pod. rozmazaninama vubec nereagovat! Pokud tazatel nema par minut casu, aby si dal s fotkou aspon minimalni praci a cvakne to jen tak ledabyle z dalky, ve tme a za behu + napise (jeste casto s pravopisnejma chybama) "urcujte a ocenujte!" (nebo kdyby aspon uvedl popis, opsal napisy apod) tak si nezaslouzi jakoukoli radu.
PS: Aspon jakz-takz kvalitni a ostrou fotku lze udelat i z toho nejbejbeznejsiho a nejlevnejsich mobilu s tim nejmizernejsim fotakem!
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
7. 2. 2013
Tak to je velký luxus🙂
Zaregistrován
3. 6. 2009
Dobrý den, zajímal by mě tento pražský groš o co se jedná, cena, a zda by měl někdo zájem děkuji za odpovědi. blatna38801@seznam.cz
Obrázky:
Zaregistrován
27. 12. 2009
Zaregistrován
3. 6. 2009
Děkuji za ohodnocení.
Zaregistrován
9. 4. 2013
co to moze byt?:-)
je tam uvedeny rok 1427 alebo 1497
strieborna
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.