Zaregistrován
26. 2. 2020
Rukama mi prošel tento... POSTNORD
Švédský?
(Return/Sweden - vrátit do Švédska?)
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Včera byl na poště nějaký arabský pytel. Vzhledem k naprosté absenci latinky netuším odkud. Daly se do něj OLZ a byl pryč.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Není v dnešní době příliš časté, aby se do oběhu dostala stará, fialová, obálka s velkou chlopní. A ještě vzácnější, až raritní, je, že je to nová varianta!! Bohužel, na odesílací poště nerazítkovali (nerazítkují), takže nebude snadné zjistit z kterého hnízda tyto obálky vyletují. Ale na poštu Brno 28 (čili do Líšně) došly celé tři, a jedna to stihla přes Brno 14. Vzhledem k extrémní vzácnosti jsem je ale nemohl nechat kolovat dál. 😁
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
Pro nás neznalé, Pavle III. v čem přesně spočívá ta "nová varianta"?😉
Zaregistrován
12. 6. 2012
V tom, že zatímco u jiných takových jsou tečky všude víceméně stejné, tady ten sloupeček má tento tvar () (prostě ty prostřední jsou větší). A možná se to liší i jinak, to jsem zatím nezjišťoval.
Zaregistrován
26. 2. 2020
Po delší době se povedlo najít zase něco aspoň trochu zajímavého. Jednak malá obálka, s otiskem orážecího stroje, který jsme tu ještě neměli (pošta Dvůr Králové nad Labem) a pak další malá obálka, netradičně použita …
Pavlovi III. jsem už předal ...😃
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2020
No, čekal jsem od Japončíků trochu větší pytlovou kreativitu...😁
Obrázky:
Zaregistrován
6. 2. 2009
Minimalistické, ako všetko z Japonska. Šetríme kde sa len dá.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
26. 2. 2020
Ještě pořád se dá něco zajímavého najít ...
malá obálka s R-nálepkou dodejny Horažďovice a pěkným otiskem gumového razítka depa Klatovy 70/dodejny Horažďovice, coby odesílatele...
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
Dvě nezvyklé červené vlaječky - s destinací byly natištěny i boční čáry a kroužek pro razítko. Čili, je to na ní dvakrát.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.