Moderátoři: smith
V bank. kvalitě je třeba čekat vysokou cenu. Já po těchto mincích neprahnu, čekám, že je do důchodu stihnu najít v oběhu. Už mám téměř všechny ročníky padesátikorun - z oběhu.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
dracom napsal/a:
Díky za upozornění, nevšiml jsem si toho..
60 000 korun jo? No to je celkem hodně :-D
Pokud by byla za takovejch 15, bral bych😃
Za 15tis v kvalitě UNC by ji bral asi každý, když se podíváš na poslední aukci Auree jakej hnus se tam prodal za 24 + 15% tak bude těžké sehnat minci pod 15tisíc :-)
Mince z oběhu klidně stahuj dál, ale pokud je nesebereš hned ten rok co vyjdou ještě v téměř O/O tak bych řekl že to je celkem zbytečné, ikdyž jistě potěší když najdeš v oběhu sadovou minci, já jich už také pár našel 5k a 50k vetšinou.
Každý sbírá to co chce a na co má peníze 😉
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
O stav mi jde u celého nominálu /tj. chci mít jednu minci v nominálu UNC, zejm. pak u měděných, bronzových a mosazných/, ne u ročníků. Samozřejmě, že to tam potěší /třeba 50 Kč 1996 mám 0/0 a 2004 také/, ale není to pro mne nezbytné a nepovažuji to za zbytečné. U bankovek je to jiná věc.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Hledám jako ukázku jeden kus britského obchodního dolaru z let 1895-1930(viz.foto)
Je mi jedno jaký ročník a může být i slušný oběhový stav(ne velké hrany!)
Nabídky prosím s obrázkem nabízené mince a cenou na mail: 2002martin@seznam.cz
Díky 🙂
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.