Moderátoři: smith
to MMER3:
ale u těch pár pamětních českých /současných/ co jsem kupoval jsem vždy platil kolem nominálu + 20 - 30%, tj. jsem čekal do 8000,- Kč
Víte vůbec co chcete kupovat? Napřed než něco napíšu tak si zjistím váhu, ryzost a kov. + 20 až 30% nominálu jste kupoval možná kdysi DÁVNO české Ag mince v běžné kvalitě. Ale to je asi tak všechno co jste za tu cenu mohl pořídit. Zlaté 2500 Kč stály už na začátku série téměř dvojnásobek nominálu.
Ale nemá smysl to dále komentovat. Obrázek si udělal každý kdo si čte tady tu diskuzi.
Jenze jde o mince, o ktere je zajem, protoze omezeny pocet kusu a spekulace a Chladek kdyz je prodaval za 15100 (nebo tak nejak), tak se k nemu sjizdeli lidi i z Prahy, jak to pro ne bylo lacine. 15 900 je opravdu ferova cena, kdyz spekulanti prodavaji za 20000+.
Koupím čínsko-tibetské ražby pro Tibet z roku 1910, všechny čtyři nominály ve stříbře i mědí(2sho, 1sho, 1skar, 1/2 skar) i s dírkou, po oušku či jinak poškozené.
Nabídky prosím na 2002martin@seznam.cz Díky 😉
Obrázky:
Ukázka je Ag 1sho, stejný v mědi je 1/2 skar
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zapomeňte na MMER3... pojďte dělat obchody....
Pokud má někdo 5000kč most v Písku v kvalitě PROOF prosím nabídněte, chci minimálně jeden kus koupit, pokud bude k dispozici více kusů není problém se případně domluvit.
trutnov@centrum.cz
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.