Moderátoři: smith
no nevím zda tyto tak levně tady seženeš, ty ostatní ano, ale Stalin chodí běžně za cca 1,5 - 2x cenu Ag...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Já bych koupil tu padesátku. Vzhledem k tomu, že jsem sběratel, ne překupník, tak mi stačí jen 1 ks. Za rozumné nabídky předem děkuji.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Nevidím rozdiel v iných minciach Ag z tej doby, kedže všetky mali rovnaký náklad. Prečo by mal byť Stalin drahší. Predčasom som predal asi 1kg stalina, gottwalda a za cenu Ag.Len teraz potrebujem znovu. Uplne bežne sa dajú tieto mince v horších stavoch kúpiť za niečo nad cenu Ag vo väčších množstvách.Kupoval som aj pod spot...a bežne. Možno máš Dráček zlých dodávateľov :-)
Neviem kto by v obehovom stave dal napr. za 100vku Stalina 11 eur😃
Já je nenakupuji(náklady znám), jen vídám kolem sebe že se prodávají mnohem dráže než ostatní Ag z této doby(za co je prodááte v Blave fakt netuším), nehledě na to, že se ve velkém spekulanty(či obchodníky) od nás vozí zejména do Ruska...
Je to snad jediná mince s vyobrazením Stalina, proto je mnohde populární, mně třeba z těchto pamětních přijde nejhezčí K.univerzita
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Souhlas s univerzitou... 😉
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.