Moderátoři: smith
tak až mu pošle to DVD fotkami, tak jsem zvědav na další výmluvu, když poptávka zněla:
WaluigiCZ napsal/a:
Dávám nejlepší nabídku okolo Ag😁
Nabízím 20Kč/1g ryzího stříbra R-U a
nabízím 25Kč/1g ryzího stříbra na Sředověk
Taky mi jde jen o čisté stříbro - jako investice (proto trošičku nabízím více než je aktuální kurz)
Ozývejte se na waluigiczechovski@seznam.cz 😎
😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Při váze 5g/kus a ryzosti 0.835 mě kus kronky vyjde na 83,5 Kč. Při sledování cen na Aukru, kde běžné ročníky korun 1915 - 1916 vychází v běžné kvalitě na zajímavé ceny od 70 do 130 Kč (vše bez poštovného) nejsem ten kdo prodělává😉 😉 😉 Jestli si myslíte, že si tady z Vás dělám srandu, tak OK, myslete si to 😆
tenzor napsal/a:
...
Takže nákup klidně za miliardu? 😈
Myslím, že pokud chce někdo někoho shodit, tak by se měl aspoň na vteřinu zamyslet, jestli neshodí v první řadě sám sebe. Jak se i stalo... 🙄
Tenzor: už vidím, jak máš po ruce asi 66666Kg stříbra v mincích, nehledě na to, že sehnat na ten nákup úvěr, přetavit a prodat by byl bomba životní byznys-výdělek😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pokud jsi zde dal urcitou nabidku tak by jsi si mel za svojim slovem stat a ne se pozdeji vymlouvat a nebo pokladat dalsi a dalsi podminky. Za to ze zde jsi potom nekterym pro legraci si muzes jen ty sam.
"Dávám nejlepší nabídku okolo Ag😁
Nabízím 20Kč/1g ryzího stříbra R-U a
nabízím 25Kč/1g ryzího stříbra na Sředověk
Taky mi jde jen o čisté stříbro - jako investice"
A k čemu ti budou ty fotky, když ti jde jen o investici do stříbra? 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.