Moderátoři: smith
Je Vaše nabídka časově omezená nebo ne?
Pokud ne, pak bych jich pro Vás nějaký větší objem nastřádal a třeba ke konci roku zaslal. Chápu dobře, že těch 15,- Kč platí pro jakoukoliv ryzost?
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pokud někdo máte na prodej, měl bych zájem o žetony z proof sad ČR - nabídněte s cenou, díky😉
KOUPÍM
"novoroční žetony Ing. Polívky" z let 1958-1965 stříbrné i bronzové(velikost cca 24-27mm). (původní i novoražby)
Díky za nabídky.😉
Koupím vyobrazený žetonek(velikost 15mm) ražený u příležitosti výstavy mincí a medailí ve Waldesově muzeu v roce 1936.
Hledám pouze variantu raženou ve stříbře ! ! !
(Cu nebo Al nepotřebuji)
Uvítám také informaci, pokud někdo zná autora tohoto žetonku. Díky. 😉
2002martin@seznam.cz
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
A ta nabídka je tedy časově neomezená?
Myslím, že bych mohl dodat dost mincí, ale nechci Vám jich posílat pár (už teď bych dal těch 100 g určitě, ale asi ne ryzího), ale jsem schopen se na ně zaměřit a třeba na Vánoce Vám jich poslat mnoho desítek, ať to má pro Vás větší smysl.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Kukám, že si niektorí numizmatici na nové prírastky privyrábajú v zberných surovinách. Chýba mi tu výkup medi a hliníka, lebo ja mám na predaj len haliere😃
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.