Moderátoři: smith
Zkouším nějakou dobu MA-Shops, Ebay a Aukro, ale nějak nemůžu narazit na tolar Ferdinanda II. se slušně zachovalým portrétem (Vídeň, Kremnica, a p.) za normální cenu- ne to co předvádí nejmenovaný prodejce na Aukru, když kromě jiných zarputile točí za 12900 kus, co předtím koupil za 225 €).
Tak pokud máte něco volného, nabídněte prosím na lechzavináčatlastečkacz.
Poznámka na okraj:
Tahle boží hovádka mne se..u. Zasviní Aukro tunama "nabídek" a člověk pak tráví 90% času tím, že loví mezi balastem těch duševních mrzáčků reálné aukce. A když se jich na to zeptá, dozví se, že "to tam mají jen pro reklamu - aby nalákali lidi k sobě, kde si už vyberou..."
Bezohledná, egoistická, nenažraná hovada. Jejich množství je jeden z důvodů, proč jsem vzal kramle do slušnějších končin světa.
Sorry za OT - neudržel jsem se. Je to jedna z mála věcí, co mne dokáže vytočit.
Mas ty teda dusevne problemy ked ta trapi a rozculuje aukro. Ved nakupuj na spickovych svajciarskych aukciach a plať ceny slusnejsich koncin sveta. Nehanbi sa , podpor svoju novu krajinu kde zijes😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
obávám se, že tomuhle výkřiku v této podobě může porozumět jen autor
Poptávám hezky zachovalé mince Františka II. Drobné stříbrné a měděné nominály, křížové a konvenční tolary a jejich díly, mince pro italská území atd.
Za případné nabídky předem děkuji. Za kvalitní kusy jsem ochoten zaplatit aukční ceny.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.