Moderátoři: smith
Kúpim od Leopolda I. duárius razený v bratislavskej mincovni 1695 CH DVARI US
za lepší stav dám 200 Eur. Chýbajú mi ešte duárius 1696, 97 a 1704. Poltúry z mincovne v Nagy Bány , hlavne 1702 NB a ešte niektoré bez značky mincmajstra pod portrétom.
Denáre v pekných stavoch.
Dobové falzá, podmienka - nie úplne šrot, iba uhorské mincovne.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zdravím, připravuji menší expozici do našeho vesnického muzea.. poklad co se tu kdysi našel bych rád evokoval menší hromádkou PG ve šrotovém stavu nejlépe karla a Václava IV. Chybí mi ještě cca 10 až 20 ks. Koupím za rozumnou cenu příp. uvítam radu kde sehnat pokud možno ne po jednom. díky
Poptávám 10 Kčs 1955, 25 Kčs 1954 a 20 Kč 1934. Úplně ideálně ještě 10 Kčs 1957 proof.
Dohromady (nepočítaje v to 10 Kčs 1957, tu ani tolik nepotřebuji) kolem 400,- Kč (ideálně tedy najednou, od jedné osoby), podle stavu, ale nijak zvlášť neprahnu po UNC. Výměna za jiné mince určitě možná, všechny stokoruny (kromě 1955) mám vícekrát, prvorepublikové desetikoruny (kromě posl. ročníku samozřejmě) také, stejně tak pětikoruny. Zahraničí a mince z běžných kovů případně na vyžádání.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.