Moderátoři: smith
Jsem začátečník, takže sbírám běžné moderní mince - na zaučenou. Konkrétně jen Ag (výjimečně Au)
- FJI 1848 - 1916
- ČS(S)(F)R 1918 - současnost
- SR 1939-45
a to pouze dokonalé (nebo téměř) stavy, u pamětních jen PROOF.
Nějaké už mám, ale něco mi chybí - např. 1K 1907; 10 Kč 1933; pamětní Sv. Vít (93) a Normandie (94). Tak kdyby je někdo měl levně (Do 500), rád bych koupil.
:-) Ale teď vážně:
Kromě poslední věty to platí - máte-li navíc běžnou minci v této oblasti v super stavu, zkuste nabídnout - třeba se trefíte do dírky v mé "chyběnce". Ale jen levnější kusy - na drahé vzácné ročníky (či mincovny) zlatníků či dvouzlatníků prostě (zatím?) nemám.
Chyběnku vypisovat nebudu - ale mohu sestavit co už mám (je toho podstatně méně) a zaslat mailem. Jen férové ceny i jednání. Platí (snad) dlouhodobě.
Pro ilustraci - třeba u FJI mám korun 18, dvoukorun 5, pětikorun 6 ks. Z ČSR (do 1939) mi chybí 3 pětikoruny a 10 Kč 1933.
Za případné nabídky díky.
Ukázalo se, že někteří větu: "Ale teď vážně." nepochopili. Takže pro jistotu: To byl vtip. Měl jsem za to, že v numismatické společnosti to nejde nepochopit. :-)) Za nedorozumění se tedy omlouvám - 10 Kč 1933, 5hal 1924 a podobné opravdu NEMÁM v úmyslu kupovat. (Přesněji - vzhledem ke svým možnostem nemůžu - ani kdybych chtěl.)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.