Zaregistrován
12. 2. 2011
Dracku presne takhle sbiram , nevim jestli chodis na mojazbierka.sk , ale tam mam nekolik albumu z ruznymi staty , no a ted prisla rada na rusko a sssr .
Vsem Dekuji za rady a info , ano mate pravdu , ale ja nikam nespecham , mam plne dva az tri albumy , takze se mam cim kochat , kdyz zrovna nepribyde neco noveho , anebo se i inspiruji dalsimi albumy ve sbirkach ruznych sberatelu na mojazbierka.sk !!!!!!
Zaregistrován
6. 11. 2008
Hmm, zdá se že to nechápeš(či nechceš pochopit) a o spěchu či trpělivosti tu nepadlo ani slovo, jen ten uváděný systém je trochu zvrácený...
To pak zjednodušeně od pondělí do středy sesbírám levné a šrotové Rusko, od čtvrtka do další středy Řecko a za dva roky mám doma banánovou krabici v případě nutnosti špatně prodejného šrotu z celého světa(a nic z toho ani trochu pořádně), ale zdá se, že škoda dalších slov...(Tvé peníze, Tvá věc) 🙄😲
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 2. 2011
Dracku , videl jsi me albumy ktere mam doma ? ja sbiram presne jak ty rikas !!! , mam sesbiranou belgii tak daleko dokud sahaji me finance , potom uz jsou ceny bakovky v x tisicich a takhle pokracuji v dalsich statech !! potom mam dalsi staty atd , takze jste mozna nepochopily vy mne , promin ale pro me je dat za bankovku treba 5000 korun hodne penez , takze me nejvyssi ceny mych bankovek u ruznych statu zahaji cca do vyse 2500 korun
Zaregistrován
2. 11. 2008
Trocha z jiného soudku, od února nám pošta opět zdražuje, hlavně cenná psaní atd. Asi chtějí zkvalitnit služby obyvatelstvu!😁
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
27. 2. 2010
Nemá někdo náhodou tuto publikaci?
Z. Šustek, Darexové a tuzexové poukážky ako súbežné meny v Československu, Slovenská numizmatika 15 (1998), 89-150.
Zaregistrován
25. 1. 2010
Napis Oliverovy alebo facctory. Jeden z nichnurcite ma. 😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
bohužel i doporučené dopisy a další jak v ČR tak do ciziny... 👿
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
14. 9. 2008
bohuzel je to tak, napr. do ciziny 50g doporuceny dopis zdrazuje o 10Kc.
Zaregistrován
7. 6. 2010
ale tie platy tie platy....
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.